Samuel Massie:

Ble pappa i all hemmelighet

Samuel Massie avslører barn og kjæreste.

FÅTT EN SØNN: Eventyrer og tv-profil Samuel Massie holder kortene tett til brystet hva gjelder privatlivet. I sommer ble han imidlertid far for første gang. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
FÅTT EN SØNN: Eventyrer og tv-profil Samuel Massie holder kortene tett til brystet hva gjelder privatlivet. I sommer ble han imidlertid far for første gang. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den profilerte eventyreren, tv-profilen og foredragsholderen Samuel Massie (26) har blitt far. Det røper bergenseren overfor Dagbladet.

Familieforøkelsen kommer trolig overraskende på flere, da Massie har holdt både kjæresten og svangerskapet utenfor offentlighetens søkelys. I juli kom imidlertid hans første sønn til verden.

- Jeg kan bekrefte at vi har blitt foreldre til verdens skjønneste guttebass. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere noe mer på nåværende tidspunkt, sier 26-åringen.

Dramatisk vending

Den gledelige kunngjøringen deles i kjølvannet av en noe utfordrende sommer rent helsemessig for 26-åringen.

I juni ble Massie innlagt på sykehus etter å ha begynt å kaste opp blod. Ei drøy uke seinere ble bestefaren Arne Ulvolden (84) innlagt på isolat på Haukeland sykehus.

Der førstnevnte hadde pådratt seg rifter i både magesekken og tarmen, var bestefaren rammet av et parainfluensavirus, som er en vanlig årsak til luftveisinfeksjoner.

I august forklarte derimot den nybakte pappaen at han var på bedringens vei, og at det samme gjaldt for sønnens oldefar, Ulvolden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer