Kevin Hart:

Ble presset for penger av ukjent kvinne. Nå viser det seg å være en mann som står bak

Kevin Hart ble i fjor utsatt for utpressing av en person som hevdet å sitte på intimt videomateriale av ham.

FORTSETTER: Utpressingsskandalen rundt Kevin Hart vil ingen ende ta. Foto: NTB Scanpix
FORTSETTER: Utpressingsskandalen rundt Kevin Hart vil ingen ende ta. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I september tok den amerikanske skuespilleren og komikeren Kevin Hart (38) et følelsesladd oppgjør etter å ha havnet i en pikant utpressingssak.

Ifølge People var det den gang en kvinne som skal ha påstått at hun var i besittelse av intimt videomateriale av Hart, men denne uken kommer det fram i retten i Los Angeles at det er en mann som står bak utpressingen av skuespilleren, ifølge LA Times.

Aktor i saken uttalte onsdag at en mann ved navn Jonathan Todd Jackson er tiltalt for å presse Hart for penger, etter å ha hevdet å være i besittelse av en hemmlig video av komikeren i Las Vegas.

Jackson er ifølge avisa anklaget for en rekke forsøk på utpressing, samt utpressing gjennom truende brev.

Den intime og hemmeligholdte videoen skal inneholde videomateriale av Hart i het omfavnelse med en annen kvinne i Las Vegas, og Jackson skal ha truet med å selge den til flere kjendisnettsteder.

Ifølge CBS News har aktor lagt fram en påstand om at Jackson kan løslates mot en kausjon på 100 000 amerikanske dollar, noe som tilsvarer omtrent 806 000 norske kroner, dersom han blir funnet skyldig.

Jackson kan risikere fire år i fengsel om han blir dømt.

Beklaget

- Noen har prøvd å lure Kevin i et mislykket utpressingsforsøk. Saken er under etterforskning, og vi kan derfor ikke kommentere ytterligere nå, uttalte en talsperson for 38-åringen til People i september.

Det var kjendisbloggen TMZ som først omtalte utpressingsskandalen. De skrev at videomaterialet ikke viser direkte seksuell aktivitet, men er av seksuell karakter.

Selv har også Hart tatt til Instagram om skandalen.

- Jeg vet at jeg sårer de som står meg nærmest, og har snakket med min kone og mine barn for å beklage. Det finnes ingen unnskyldninger for det jeg har gjort, og jeg lover å vise dem at jeg kan bedre enn dette, konstaterte Kevin i Instagram-klippet, der han samtidig understreket at han nekter å la noen tjene penger på «hans feilskjær».

- Jeg tar heller konsekvensene av det jeg har gjort, uttalte han.

FORELDRE: Kevin Hart og kona Eniko Parrish ble foreldre i november. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Kevin Hart og kona Eniko Parrish ble foreldre i november. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hadde sex tre ganger

Det er foreløpig ukjent når de angivelige sex-opptakene er gjort, hvordan de har havnet på avveie, eller hvem som medvirker sammen med Hart.

Likevel skal det angivelig være sminkøren Montia Sabbag det skal finnes videobevis for at komikeren skal ha hatt seksuell omgang med.

Selv har Sabbag hevdet at hun ikke har noe med utpressingen å gjøre, men erkjent at hun hadde sex med trebarnsfaren.

I et intervju med britiske Daily Mail gikk Sabbag i detalj om hennes påståtte hete netter med den gifte 38-åringen, og hevdet blant annet at de hadde sex tre ganger.

- Han fortalte meg heller aldri at han var gift. Vi traff hverandre via felles venner på flyet til Las Vegas, og endte opp på et hotellrom samme natt. Han var sjarmerende og morsom, og vi fikk en utrolig bra kjemi, sa hun.

27-åringen hevdet videre at hun ikke hadde en anelse om at hun ble filmet.

- Jeg vet ikke hvem som gjorde det, men jeg har mine mistanker. Det skjedde på hotellet.

PRESSEKONFERANSE: Montia Sabbag hevder hun har hatt seksuell omgang med Hart, men forklarer at hun ikke har noe med utpressingen å gjøre. Foto: NTB Scanpix
PRESSEKONFERANSE: Montia Sabbag hevder hun har hatt seksuell omgang med Hart, men forklarer at hun ikke har noe med utpressingen å gjøre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avviste ryktene

Ifølge tv-kanalen E! har 38-åringen måttet avvise rykter om utroskap flere ganger, blant annet i fjor sommer, da han responderte med følgende melding på Instagram:

«Jeg må bare le av dette tullet».

Kevin Hart, som har vært et kjent humornavn i Hollywood siden begynnelsen av 2000-tallet, har spilt i filmer som «40-Year-Old Virgin», «Scary Movie» og «Ride Along».

SEXSKANDALE: Skuespilleren Charlize Theron sjokkerte med en bissar sexvideo forrige uke. Det viste seg imidlertid å være en aprilsnarr. Vis mer Vis mer

Ble pappa igjen

Til tross for at Hart antakelig har mye å tenke på for tiden, fikk han imidlertid en opptur i november, da han og kona, Eniko Parrish (33), delte den gledelige nyheten om at lille Kenzo Kash Hart hadde kommet til verden.

- Gud er virkelig fantastisk....Kenzo Kash Hart ble født kvart på to på natten. Han er frisk og smiler allerede. Takk til dere alle for deres bønner. Vi elsker dere og setter veldig pris på dere, skrev Kevin på Twitter.

Den lille gutten er deres første barn sammen.

Fra før av har Kevin barna Hendrix (10) og Heaven Hart (13) fra sitt tidligere forhold med Torrei Hart (40).

Daddy duties 😂 #Harts

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer