Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Adele:

Ble prest for å vie kjendisvenn: - Kan ikke gjengjeldes

Snakk om tidenes vennegest!

OVERRASKET: Den britiske sangeren Adele Adkins (29) sparte ikke på kruttet da hun tilbød å arrangere bryllupet til et vennepar i januar. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET: Den britiske sangeren Adele Adkins (29) sparte ikke på kruttet da hun tilbød å arrangere bryllupet til et vennepar i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den britiske sangeren Adele (29) har trolig makset antall vennepoeng.

Den verdenskjente 29-åringen tok i alle fall generøsiteten til et nytt nivå da hun fikk nyss om at et vennepar, komiker Alan Carr (41) og kjæresten Paul Drayton, planla å gifte seg på nyåret.

Tre måneder etter giftemålet røper nemlig Carr at Adele gjorde litt mer enn å takke ja til invitasjonen, og dukke opp til seremonien. For å si det mildt.

VERDENS BESTE VENNINNE? Den britiske komikeren Alan Carr (til venstre) og ektemannen Paul Drayton fikk en bryllupsdag de sent vil glemme, takket være popsangeren Adele. Foto: NTB Scanpix
VERDENS BESTE VENNINNE? Den britiske komikeren Alan Carr (til venstre) og ektemannen Paul Drayton fikk en bryllupsdag de sent vil glemme, takket være popsangeren Adele. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tok saken i egne hender

- Vi har kjent Adele i mange år. Da vi fortalte at vi skulle gifte oss, spurte hun: «Kan jeg være så snill å få planlegge hele dagen deres?», forteller komikeren i BBC-programmet «The One Show», ifølge The Independent.

Ikke et tilbud Carr og Drayton klarte å si nei til, altså. Men at musikeren skulle stille som personlig arrangør fra start til slutt, med seg selv i de fleste roller, hadde det vordende ekteparet på ingen måte sett for seg.

Ikke bare åpnet Adele hjemmet sitt i Los Angeles, for å holde seremonien i hagen, hun valgte også å gå gjennom en mindre ordinasjon, slik at venneparet kunne vies av henne.

- Hun er den skjønneste skapningen på to bein, berømmer Carr, som videre forteller at Adele også sto for blomsterdekorasjoner, maten og underholdningen - der hun på sistnevnte punkt selvsagt sørget for å utnytte sitt eget talent.

- Beste dagen i vårt liv

Og som om ikke det var nok: Etter bryllupsfesten fløy Adele like greit de nygifte over til Las Vegas, der billetter til en Celine Dion-konsert samme kveld ventet.

Som internett ville ha sagt: #Friendshipgoals.

OVERRASKET ADELE: Adele har gjort for vane å gi fansen litt ekstra oppmerksomhet under konserter. Likevel var det hun som ble overrasket da hun inviterte et homofilt kjærestepar opp på scena i Melbourne. Video: Ticketmaster Australia Vis mer

- Det var helt fantastisk, jeg har bare lyst til å fortelle det til alle. Selv er hun veldig privat, og ville aldri ha snakket om det. Det var den beste dagen i vårt liv, og noe man bare opplever én gang i livet. Tjenesten kan aldri gjengjeldes, sier Carr.

Selv om komikeren altså antok, i intervjuet med BBC, at Adele ville forbli taus om hans store dag, overrasket sangeren nok en gang:

- Jeg skjønner at katta er ute av sekken. Jeg viet to av mine beste venner i januar. Som dere vet finner jeg alltid en unnskyldning for å pynte meg, skriver 29-åringen i et Instagram-innlegg publisert tirsdag, dagen etter Carrs intervju.

Holdt ekteskapet hemmelig

Ved siden av å bekrefte at vielsen fant sted, har Adele delt et bilde av seg selv fra selve seremonien, der hun er ikledd en form for prestekjole.

Selv er «Hello»-sangeren gift med amerikaneren Simon Konecki (43). Adele bekreftet ekteskapet først under en konsert i Australia i fjor, der den ellers så private 29-åringen, som har sønnen Angelo (5) med ektemannen, lettet på brudesløret:

- Selv om et brudd kan føles bittert, forferdelig og kaotisk, er den følelsen du får første gang du faller for en person, verdens beste følelse. Jeg er avhengig av den følelsen. Jeg kan åpenbart ikke gå igjennom disse følelsene nå som jeg er gift. Jeg har funnet den rette, sa hun fra scenen.

Adele regnes som en av Storbritannias mest suksessfulle artister, og er den første kvinnen, etter Beyoncé, til å vinne seks Grammy Awards-statuetter på én og samme kveld.

Under samme utdeling fem år seinere, da hun stakk av med den gjeveste prisen av dem alle, «Årets album», takket popstjerna ydmykt, og mente selv at prisen burde ha gått til Beyoncé og hennes «Lemonade».

ÅRETS ALBUM: Adele vant Grammy for årets album. I takketalen hyllet hun Beyonce. Video: CNN Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!