Adele:

Ble prest for å vie kjendisvenn: - Kan ikke gjengjeldes

Snakk om tidenes vennegest!

OVERRASKET: Den britiske sangeren Adele Adkins (29) sparte ikke på kruttet da hun tilbød å arrangere bryllupet til et vennepar i januar. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET: Den britiske sangeren Adele Adkins (29) sparte ikke på kruttet da hun tilbød å arrangere bryllupet til et vennepar i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den britiske sangeren Adele (29) har trolig makset antall vennepoeng.

Den verdenskjente 29-åringen tok i alle fall generøsiteten til et nytt nivå da hun fikk nyss om at et vennepar, komiker Alan Carr (41) og kjæresten Paul Drayton, planla å gifte seg på nyåret.

Tre måneder etter giftemålet røper nemlig Carr at Adele gjorde litt mer enn å takke ja til invitasjonen, og dukke opp til seremonien. For å si det mildt.

Tok saken i egne hender

- Vi har kjent Adele i mange år. Da vi fortalte at vi skulle gifte oss, spurte hun: «Kan jeg være så snill å få planlegge hele dagen deres?», forteller komikeren i BBC-programmet «The One Show», ifølge The Independent.

Ikke et tilbud Carr og Drayton klarte å si nei til, altså. Men at musikeren skulle stille som personlig arrangør fra start til slutt, med seg selv i de fleste roller, hadde det vordende ekteparet på ingen måte sett for seg.

Ikke bare åpnet Adele hjemmet sitt i Los Angeles, for å holde seremonien i hagen, hun valgte også å gå gjennom en mindre ordinasjon, slik at venneparet kunne vies av henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer