«Luksusfellen»:

Ble provosert: - NM i ansvarsfraskrivelse

«Luksusfellen»-ekspert Hallgeir Kvadsheim var nære på å forlate tv-opptaket under onsdagens episode av «Luksusfellen».

IRRITERT: «Luksusfellen»-ekspert Hallgeir Kvadsheim var nære på å forlate tv-opptaket under onsdagens episode. Video: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I onsdagens ferske episode av tv-programmet «Luksusfellen» møter vi bobilmekanikeren Kjell Roar Øverlier (44) fra Sarpsborg. Han beskriver seg selv som en klovn og en gledesspreder som liker å få opp stemningen. I tillegg er han ikke fremmed for å ta seg en fest.

Sarpsborg-mannen har imidlertid en stor drøm om å bli gjeldfri innen han er 45 år og ønsker å kjøpe seg en leilighet eller et hus. Men drømmen er imidlertid utenfor rekkevidde da pengene har gått til fest og moro framfor å betale regninger.

Totalt har Øverlier opparbeidet seg åtte betalingsanmerkninger og to lønnstrekk. Blant de ubetalte regningene er det imidlertid én som setter «Luksusfellen»-ekspert Hallgeir Kvadsheim (50) helt ut av spill.

24 år gammel regning

Telefonregningen er nemlig fra hele 24 år tilbake i tid, nærmere bestemt fra 1996 da Kjell Roar var 20 år gammel. I episoden legger ikke Kvadsheim skjul på at han har sett mye rart, men påpeker at han aldri har sett en telefonregning som er så mange år gammel.

Overfor Dagbladet forteller Kvadsheim at han var sjokkert på to plan.

- Både for at noen kan la en regning ligge så lenge uten å betale den og uten å gjøre noe med den. Men jeg var også sjokkert over at en kreditor var så sta. At de som har dette kravet er så sta, det tror jeg ikke jeg har opplevd, forklarer han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer