Dorthe Skappel:

Ble robbet

- Det er helt utrolig.

ROBBET: Programleder Dorthe Skappel ble fratatt det meste av personlige eiendeler i utlandet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ROBBET: Programleder Dorthe Skappel ble fratatt det meste av personlige eiendeler i utlandet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag skriver TV-profil Dorthe Skappel (59) på Instagram at hun ble robbet i Barcelona og at hun ble frastjålet alt hun hadde.

«Borte vekk var pass, bankkort, førerkort og mobil samt strikketøy og personlige gjenstander. Har brukt to dager på politistasjoner i inn- og utland», skriver hun.

Videre påpeker Skappel at hun allerede har fått ny mobil av TV 2 og at hun derfor ikke føler seg like amputert lenger.

«Helt utrolig hvor mye av livet som finnes i denne lille dingsen. Så nå gjenstår bare runden med å få tilbake førerkort, kredittkort og pass», fortsetter hun.

Det er som kjent lang ventetid på pass for tida. Skappel skriver at hun er glad hun ikke skal utlands igjen med det første.

Til Dagbladet beskriver hun hendelsen som «jævlig kjip».

- Satt på café med Jon (ektemannen red.anm.), og hadde egentlig full kontroll på bagen, som lå mellom oss. Det verste var at cafeen hadde overvåkingskamera, så vi fikk etterpå se hva som faktisk hadde skjedd. Én mann satt rett bak oss, og så kom det en annen inn etterpå. De to samarbeidet, og klarte snike til seg bagen uten at vi registrerte det, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.