Daniel Viem Årdal:

Ble singel etter «Farmen»

«Farmen»-deltakeren Daniel Viem Årdal proklamerte seg selv som singel inne på gården, men i virkeligheten hadde han en romanse hjemme.

«FARMEN»: I uke 5 av «Farmen», var det Raymond Røskeland og Daniel Viem Årdal som møttes til tvekamp. Men taperen hevder at han tapte med vilje. Video: Steffen Pettersen/Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I gårsdagens episode av «Farmen» ble det dramatikk da deltakeren Inger Cecilie Grønnerød (47) valgte å sabotere ukeoppdraget ved å tenne på et broderiteppe inne i huset.

Det var imidlertid ikke bare det som kom fram i gårsdagens «Farmen»-episode, men også at ukas storbonde Daniel Viem Årdal (30), som proklamerte seg selv som singel på «Farmen»-gården, i virkeligheten hadde en romanse hjemme.

Det var VG som først omtalte saken.

Gikk hver til sitt

Det kom fram da deltakerne fikk brev fra sine nærmeste, og det var i den forbindelse at Årdal fikk brev fra det han omtalte som «sin kjære» i episoden.

- Det var ekstremt hyggelig å få brev fra alle i familien og min kjære. Det betyr ganske mye, uttalte han i gårsdagens episode.

Overfor avisa forklarer han at han i etterkant av deltakelsen har blitt singel.

- Jeg har for så vidt alltid vært det, men jeg holdt på med én da jeg dro inn på Farmen. Men vi avsluttet det da jeg kom hjem igjen, forklarer han til VG.

Tok fyr

Til tross for at han ikke ønsker å gå nærmere inn på hva som gjorde at det tok slutt, innrømmer han at det å være borte fra hverandre hadde litt å si.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer