Nikki Blonsky fra «Hairspray»:

Ble skuespillerstjerne over natta. Så måtte hun vaske gulv for å betale regningene

Slik gikk det med «Hairspray»-Nikki Blonsky.

GODT VENNSKAP: I 2007 gjorde Nikki Blonsky braksuksess som Tracy Turnblad i filmen «Hairspray», hvor hun spilte mot blant andre John Travolta. De to ble gode venner også i virkeligheten. Foto: SF Norge AS.
GODT VENNSKAP: I 2007 gjorde Nikki Blonsky braksuksess som Tracy Turnblad i filmen «Hairspray», hvor hun spilte mot blant andre John Travolta. De to ble gode venner også i virkeligheten. Foto: SF Norge AS. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I 2007 var det premiere på filmmusikalen «Hairspray», som gjorde braksuksess verden over.

I rollen som Tracy Turnblad spilte Nikki Blonsky (29) mot skuespillere som John Travolta (64), Zac Efron (30), Michelle Pfeiffer (59) og Amanda Bynes (32).

Filmen, som utspiller seg i Baltimore på 1960-tallet, handler om Tracy Turnblad, ei jente som elsker å danse, og som har en stor drøm om å være med i den lokale tv-stasjonens ungdomsprogram «The Corny Collins Show». Tracy blir også involvert i kampen mot raseskille og segregering, og må velge mellom å danse på tv, eller være sammen med sine afroamerikanske venner.

Det virkelige livet til Nikki Blonsky er imidlertid ikke helt fjernt fra livet til den fiktive rollen hun spilte for elleve år siden.

Fikk ikke jobb

Åra etter hit-rollen bød ikke på mange jobbtilbud, slik man kanskje kunne se for seg. For Blonsky ble tida etter «Hairspray»-suksessen preget av motgang, og i mangel på lukrative rolletilbud, fikk hun problemer med å betale regningene sine.

Etter hvert løsnet det likevel litt på jobbfronten, og Blonsky fikk en gjesterolle i TV-serien «Ugly Betty» i 2009, og var aktuell med TV-serien «Huge» i 2010.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer