Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jennifer Lawrence:

Ble slått opp som skandaløs stripper: - Jeg kommer ikke til å beklage

Hollywoods best betalte skuespillerne vil fortsette festingen. 

SVARER: Jennifer Lawrence synes fint lite om at videoer av henne på en privat fest ble slått opp i pressen. Nå tar hun til motmæle på Facebook. Foto: NTB Scanpix
SVARER: Jennifer Lawrence synes fint lite om at videoer av henne på en privat fest ble slått opp i pressen. Nå tar hun til motmæle på Facebook. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Skuespiller Jennifer Lawrence (26) har gjennom årenes løp vist seg å være en av Hollywoods morsomste damer. «Joy»-stjernas tullete påfunn og kommentarer har fått mang en fan til å le, om det så er fordi hun faller på vei opp mot scenen eller fordi hun snakker om sexlivet sitt.

Lawrence, som er USAs best betalte skuespillerinne, har rykte på seg for å være ei festglad jente. Det er det derimot ikke alle som finner seg i.

Slår tilbake

Det er Vogue som først omtaler saken. Nylig besøkte den Oscar-vinnende en nattklubb i Wien, der hun slo seg løs. Det var i bursdagsselskapet til en venn at hun grep tak i en strippestang og danset. Dette ble filmet av noen andre klubbgåere, og plutselig var snutten ute på nettet.

Det bet tabloidnettstedene seg merke i, og nærmest før festkvelden var over var videoen slått opp i pressen.

Et nettsted beskrev Lawrences danseseanse slik: «Hun tar av seg toppen, gnir seg mot en kjekkas og blir slått på stumpen». Hun blir også omtalt som «USAs elskede slipper seg løs som en billig go-go danser». Videoen de skriver om, er imidlertid ikke fullt så oppsiktsvekkende som nettmagasinet skal ha det til.

Lawrence har fått med seg oppslagene, og finner seg ikke i å bli dømt for å ta seg en fest. Hun kommenterer sjeldent sladder, men i et innlegg på sin Facebook-konto tar hun et oppgjør med beskyldningene.

- Ingen vil bli minnet på at de forsøkte å danse på en strippestang av Internettet. Det var bursdagen til en av mine beste venner, og jeg la fra meg paranoia-maska i noen sekunder for å ha det litt gøy, skriver hun og fortsetter:

- Jeg kommer ikke til å beklage for noe av dette, jeg hadde det utrolig gøy den kvelden. PS: Det er ikke en BH, det er en overdel fra Alexander Wang. Jeg skal ikke lyve, jeg synes jeg danser ganske godt, forteller filmstjerna i innlegget.

Storm etter rumpespøk

Skuespillerens humor og uhøytidelighet har sørget for problemer tidligere. Lawrence, også kjent som J. Law, fikk i desember krass kritikk etter at hun fortalte om en pinlig rumpe-tabbe da hun gjestet talkshowet «The Graham Norton Show».

PROVOSERER: Under innspilling på Hawaii skal Jennifer Lawrence ha brukt hellige steiner til å klø seg på rumpa. Dette fortalte hun under forrige ukes sending av Graham Norton Show. Video: BBC Vis mer

I tv-programmet fortalte Oscar-vinneren at hun brukte noen «hellige steiner til å klø seg på rumpa» da hun var på «The Hunger Games»-innspilling på Hawaii for noen år siden.

I kjølvannet av stormen som oppstod på sosiale medier, så Lawrence seg nødt til å gå ut på Facebook og beklage oppførselen hun utviste i talkshowet:

«Fra Jen, til internett: Jeg mente absolutt ikke å være respektløs overfor folket på Hawaii. Jeg trodde virkelig at jeg viste at jeg skammet meg ved å fortelle at jeg var 'forbannelsen', men jeg forstår at dette ikke ble oppfattet som morsomt og jeg beklager hvis jeg fornærmet noen» skrev Lawrence i innlegget.