Aina Sollie Steen

Ble spyttet på av TV-seer

«Sommerhytta»-dommeren avslører ubehagelig hendelse.

KRITIKK: Kritikken har haglet mot dommertrioen. Foto: TV 2
KRITIKK: Kritikken har haglet mot dommertrioen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tida ruller det populære programmet «Sommerhytta» over skjermen, og nå gjenstår finaleuka for de gjenstående deltakerne.

I likhet med tidligere sesonger har også dommertrioen, Aina Sollie Steen, Finn Schjøll og Lars Fossum, fått kjenne på det store engasjementet fra TV-seerne.

Førstnevnte røper imidlertid at ikke alle møter med fansen er like trivelige. Overfor TV 2 avslører nemlig «Sommerhytta»-profilen at hun ble spyttet på under en tur til matbutikken.

- I fjor ble jeg blant annet spyttet på i en matbutikk, av et ektepar. Det var midt under koronaen. De hadde på seg maske, tok av seg masken, og sa: «Fy skam deg for at du ødela alt for de og de parene», forteller interiør-designeren til avisa.

SJUKT: Av og til skjer det uforutsette ting, det skjedde med Sara og Ibrahim på «Sommerhytta». Video: TV 2 Vis mer

Hun innrømmer at hun ikke visste hvordan hun skulle reagere etter kritikken.

- Da visste jeg ikke om jeg skulle le eller gråte rett og slett! Jeg har også fått tildelt noen nye kreative kallenavn som for eksempel «dominantpsykopat» og «nøttebrød».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer