Seann William Scott:

Ble stjerne over natta som Steve Stifler i «American Pie»-filmene. Dette gjør han i dag

Ikke akkurat den kjendisen som roper høyest etter oppmerksomheten. 

STOR ROLLE: Seann William Scott (t.h) ble verdensberømt gjennom «American Pie»-filmene. Her avbildet i filmen «American Wedding» sammen med motspillerne Alyson Hannigan og Jason Biggs. Foto: NTB scanpix
STOR ROLLE: Seann William Scott (t.h) ble verdensberømt gjennom «American Pie»-filmene. Her avbildet i filmen «American Wedding» sammen med motspillerne Alyson Hannigan og Jason Biggs. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skuespiller Seann William Scott (40) er best kjent for å spille den svært markante rollefiguren Steve Stifler i de kjente «American Pie»-filmene.

I likhet med de andre skuespillerne, ble også han berømt over natta da den første av totalt sju filmer ble lansert i 1999.

Filmene ga seerne en rekke minneverdige øyeblikk, blant annet frasen «Stifler's mom», som mange sannsynligvis husker godt den dag i dag.

Etter «American Pie»-suksessen har Scott vært å se i filmer som «Role Models» og «Dude, Where's My Car?», men de siste åra har det vært relativt stille fra den energiske og morsomme skuespilleren.

Personlig drama

I 2011 ble Scott innlagt på en klinikk for å få behandling for «personlige problemer». Det bekreftet skuespillerens talsperson overfor People.

- Seann William Scott får frivillig forebyggende behandling for å løse helsemessige og personlige problemer. Han setter pris på støtten fra fansen i denne perioden, sto det i en pressemelding.

40-åringen avslørte aldri hva som var årsaken til innleggelsen, og det er usikkert om dette kan ha noe å gjøre med at stjerna forsvant fra rampelyset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer