«Kompani Lauritzen»:

- Ble til et lite barn

Det ble svært tårevått før nok en deltaker måtte reise hjem fra TV-innspillingen i Åndalsnes.

TØFF UTFORDRING: Sval Rosenløv Eeg er ute av «Kompani Lauritzen». Før det måtte hun blant annet gjennom en iskald utfordring. Foto: Matti Bernitz / TV 2
TØFF UTFORDRING: Sval Rosenløv Eeg er ute av «Kompani Lauritzen». Før det måtte hun blant annet gjennom en iskald utfordring. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert

Den store finalen av vårens «Kompani Lauritzen» er kun få uker unna, men de gjenværende deltakerne har fortsatt flere svært utfordrende øvelser de skal gjennom før flagget kan heises for siste gang.

Lørdag ble det igjen tårevått da deltakerne ble utfordret i to øvelser som begge for alvor framkalte frykten hos flere. Først i øvelsen Luftlomme, som innebar svømming i seks graders kaldt vann inne i en grotte - med tre innlagte poster der deltakerne kunne trekke pusten.

Seinere ventet øvelsen «Svart natt», en form for hinderløype i tussmørke.

- Gruet meg fryktelig

Det var til slutt Youtuber Agnete Huseby (27) og artist Sval Rosenløw Eeg (24) som måtte møtes til dimmekamp. Den kampen gikk Huseby seirende ut av, noe som betyr at Eeg er ute av konkurransen.

- Det var litt av en dag, sier den hjemsendte Kompani Lauritzen-deltakeren til Dagbladet.

Hun fortsetter:

- Den første øvelsen i vannet, den gruet jeg meg fryktelig til. Jeg føler generelt at vi har vært mye i vannet i denne sesongen. Jeg husker vi kjørte dit og tenkte: «Hurra, nå skal vi ikke i vannet, men inn i en grotte». Men så var det vann inne i grotta, gitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer