UPOPULÆR: Pernille Vedeler klarte å erte på seg hele hotellet og ble den første som sjekket ut. Foto: TV3
UPOPULÆR: Pernille Vedeler klarte å erte på seg hele hotellet og ble den første som sjekket ut. Foto: TV3Vis mer

Ble tilbudt 50 000 for å droppe «Paradise Hotel»

Men hatobjektet Pernille hørte ikke på foreldrene sine.

||| Pernille Vedelers (20) opphold på det beryktede hotellet ble kortvarig. Hun ble den første deltageren som røk ut av «Paradise Hotel» torsdag.

Ville betale ut datterenNå forteller hun til God kveld Norge at foreldrene var villige til å strekke seg svært langt for å unngå at datteren sjekket inn i realityserien.
- Mamma og pappa tilbød meg 50 000 i cash om jeg ikke dro. De likte det ikke i det hele tatt. De er veldig konservative, kristne. Så de fikk jo helt sjokk. Så det var ikke så populært, nei, sier hun til underholdnings-programmet.

Men penger var tydeligvis ikke alt for den blonde bærumsjenta, hun valgte likevel å være med.

«Jeg håper du blir påkjørt av trikken»
Da 20-åringen snakket med Dagbladet på torsdag fortalte hun at det ikke tok lang tid før hatmeldingene ramlet inn på Facebook-siden hennes.

- De skriver masse forskjellig, som «jeg håper du blir påkjørt av trikken» og «jeg håper at du drukner.» Jeg synes det er helt sykt at det går an å bli så aggressiv mot en person som man ikke kjenner, sa hun.

Hun sa til Dagbladet at hun angret på valg av rompartner.
- Jeg ville ha drukket mindre den første kvelden, og valgt en partner som jeg hadde mer til felles med. Men det kunne jeg jo ikke vite da.

Kom ikke på festenPernille var den eneste av deltagerne som ikke kom på premierefesten mandag.

Hun vil ikke kommentere hvorvidt hun angrer på deltagelsen i tv-serien eller ikke, og ønsker heller ikke si stort om forholdet til de andre deltagerne.

- Men det er «no hard feelings». Jeg tror ikke det er noen som er uvenner i dag, sier hun.

Grunnen til at hun valgte å ikke stille på festen, var fordi hun hadde hørt at den første episoden hun skulle være med i kom til å være ganske ekstrem, og hun ville derfor prøve å unngå så mange spørsmål fra pressen.