Ireland Baldwin:

Ble totalt utskjelt av sin berømte far. Nå gjør hun narr av telefonskandalen: - Ville banket ham

21-åringen holdt ikke tilbake.

OFFENTLIG KRANGEL: Alec Baldwin og dattera Ireland har de siste åra fått et svært godt forhold. Slik har det ikke alltid vært. Foto: Reuters / NTB scanpix
OFFENTLIG KRANGEL: Alec Baldwin og dattera Ireland har de siste åra fått et svært godt forhold. Slik har det ikke alltid vært. Foto: Reuters / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): For ti år siden vekket skuespiller Alec Baldwin (59) oppmerksomhet da en talemelding lagt igjen til hans den gang 11 år gamle datter, Ireland (21), ble sluppet på nett.

En rasende Baldwin kalte blant annet dattera for «en frekk, tankeløs gris», en setning som la en langvarig demper på forholdet mellom far og datter.

I dag er forholdet tilsynelatende bedre enn på lenge, noe 21-åringen beviste da hun i helgen skulle hedre faren for tv-kanalen Spike TV.

- På et bedre sted

Foran fullsatt sal i Apollo Theatre i New York, spøkte hun om hendelsen som den gang skapte overskrifter verden over.

- Hei, navnet mitt er Ireland, og jeg er en Baldwin. Ja, jeg er medlem i den familien. The Baldwins. Jeg ser andre Badwins her. Kusiner, onkler... Jeg er her for å hedre denne gamle skinka jeg kaller faren min. Når vi snakker om griser... Noen av dere husker meg nok som den tankeløse lille grisen dere leste om. Det er et tiår siden, og faren min og jeg er på et bedre sted. Han ville aldri sagt noe slik nå. Fordi jeg er 187 cm høy, og ville banket ham, sa hun og fortsatte:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer