James Corden

Ble utestengt - måtte beklage

Eieren av den kjente restauranten Balthazar er ikke nådig etter å ha hatt komikeren James Corden (44) på besøk.

FÅR KJEFT: Eieren av en kjent New York-restaurant svartelistet komikeren James Corden. Da måtte komikeren be om unnskyldning. Foto: REUTERS/Andrew Kelly
FÅR KJEFT: Eieren av en kjent New York-restaurant svartelistet komikeren James Corden. Da måtte komikeren be om unnskyldning. Foto: REUTERS/Andrew Kelly Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Keith McNally er selv en svært kjent restauratør i New York. I et innlegg på Instagram tar han et kraftig oppgjør med den britiske komikeren, som leder The Late Late Show på CBS.

- James Corden er en svært talentfull komiker, men en liten kretin av en mann. Og den mest mishandlende kunden overfor mine kelnere på Balthazar siden restauranten åpnet for 25 år siden, skriver McNally forteller at det ikke er ofte han stenger folk ute fra serveringsstedene sine, men at han nå har svartelistet Corden.

To eksempler

Han nevner videre to eksempler på hvordan han mener Corden har opptrådt. McNally hevder også at Corden opptrådte på liknende vis for noen år siden da han besøkte en annen restaurant McNally eide, Cafe Luxembourg.

Det første eksempelet skal stamme fra et besøk fra Corden til Balthazar i juni. Etter at Corden hadde spist hovedretten sin, skal han ha fortalt den daglige lederen om et hår i maten. Den daglige lederen «G» skal ha forsøkt å unnskylde hendelsen.

- Corden var ekstremt stygg med G og sa «Gi oss en ny runde med drikke øyeblikkelig. Og gi oss også de andre drikkene våre fram til nå gratis. Slik unngår du at jeg skriver stygge anmeldelser på Yelp eller noe sånt», skriver McNally.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.