Colton Underwood:

- Ble utpresset

«The Bachelor»-stjerna hevder han ble presset med nakenbilder til å stå fram som homofil.

HOMOFIL: «The Bachelor»-stjerna Colton Underwood avslører at han ikke sto fram som homofil av fri vilje. Foto: Gary Gerard Hamilton / AP / File
HOMOFIL: «The Bachelor»-stjerna Colton Underwood avslører at han ikke sto fram som homofil av fri vilje. Foto: Gary Gerard Hamilton / AP / File Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«The Bachelor»-stjerna Colton Underwood (29) fikk fansen til å gispe da han sto fram som homofil på «Good Morning America» i april.

- Jeg har rømt fra meg selv i veldig lang tid. Jeg fant ut av dette tidligere i år og har prosessert det for meg selv, og neste steg i alt dette er å fortelle det til folk, fortalte Underwood i intervjuet, gjengitt av Page Six.

Den tidligere «Ungkaren» fortalte videre at han forsto at han var «annerledes» allerede da han var seks år gammel, og forklarte at han nå var lykkeligere og friskere enn han noensinne har vært.

Veien dit har ikke vært enkel, og han fortalte at han var på et «mørkt og dårlig» sted i tida før han innså at han var homofil.

Ble presset til å stå fram

Nå, én måned seinere, avslører Underwood at han ikke kom ut av skapet frivillig. Han hevder nemlig at han ble tvunget grunnet utpressing.

I et ferskt intervju med Variety forteller stjerna at en anonym stalker hadde tatt nakenbilder av ham på et spa for homofile i skjul. Vedkommende skal ha truet med å avsløre ham, ifølge Underwood.

Den anonyme e-posten skremte vettet av 29-åringen, og han henvendte seg dermed til publisisten sin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer