Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jeremy Meeks:

Ble verdenskjent for arrestasjonsbildet og kapret Topshop-arving. Nå er de blitt foreldre

Jeremy Meeks har fått livet snudd på hodet.

BLE PAPPA: Den amerikanske modellen Jeremy Meeks (34), som gikk verden rundt etter en pågripelse i 2014, har fått sitt første barn med milliardærarving-kjæresten Chloe Green (27). Foto: AP / NTB Scanpix
BLE PAPPA: Den amerikanske modellen Jeremy Meeks (34), som gikk verden rundt etter en pågripelse i 2014, har fått sitt første barn med milliardærarving-kjæresten Chloe Green (27). Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Amerikanske Jeremy Meeks (34) var den ukjente forbryteren som havnet bak lås og slå for ulovlig våpenbesittelse i 2014, men som takket være sitt eget arrestasjonsbilde ble verdensstjerne over natta.

På tross av at politiet i hjembyen Stockton den gang beskrev ham som «et av de mest voldelige gjengmedlemmene i sitt distrikt», så nemlig ikke internett ut til å være så opptatt av Meeks' kriminelle bakgrunn. Snarere hans ytre.

Siden den gang har 34-åringen, populært kalt «kjekkas-skurken» fått livet totalt snudd på hodet.

Milliardærarving

I dag har Meeks etablert en lovende modellkarriere, og lever - sammenliknet med før han ble arrestert - et liv i sus og dus. Nettfenomenet har allerede jobbet for flere anerkjente motehus og magasiner, og blir stadig avbildet i lag med A-kjendiser.

Overskriftene har ikke blitt færre etter at det i fjor sommer ble kjent at Meeks hadde funnet tonen med britiske Chloe Green (27). Green er ingen hvem som helst, og er kjent som datter av den styrtrike forretningsmannen Philip Green - eieren av klesgiganten Topshop.

RIKMANNSDATTERA OG SKURKEN: Chloe Green og Jeremy Meeks avbildet sammen i fjor høst. Foto: NTB Scanpix
RIKMANNSDATTERA OG SKURKEN: Chloe Green og Jeremy Meeks avbildet sammen i fjor høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Romansen mellom Meeks og Green fikk særlig omtale takket være førstnevntes ekskone, som gikk til media for å skjelle ut 34-åringen da de første bildene av ham og Green nådde verdensveven. Ekskona, som har navnet Melissa Meeks (38), hevdet at «kjekkas-skurken» hadde vært utro, og gjorde det ettertrykkelig klart at hun ville skilles.

- Jeg ble ydmyket, ikke bare fordi ektemannen min ble tatt med en annen kvinne, men fordi de var så åpne om det. Vi snakket om skilsmisse. Jeg fortalte ham at jeg ikke trodde dette ekteskapet kunne reddes. Han var enig. Ekteskapet er over, fortalte hun i et intervju med Mail on Sunday.

Nybakte foreldre

Meeks har aldri svart på beskyldningene fra ekskona, som han har tre barn sammen med. I stedet valgte han å stenge kommentarfeltet på Instagram-kontoen sin like etterpå, angivelig som følge av kritikkstorm.

I dag skjer det langt hyggeligere ting på 34-åringens Instagram-profil, som teller 1,8 millioner følgere. Forrige uke benyttet Meeks bildedelingsappen til å røpe at han og Green har fått sin første barn sammen.

«Vi er glade for å annonsere at vår vakre sønn, Jayden Meeks-Green, har kommet til verden. Han ble født 29. mai, og alt står bra til med både barn og mor. Vi ber pent om respekt for privatlivets fred. Klemmer fra Chloe og Jeremy», skrev Meeks til et bilde av sin nyfødte sønn.

Det samme innlegget ble også delt på kjærestens Instagram-profil.

Meeks var i utgangspunktet ikke begeistret for den plutselige oppmerksomheten da arrestasjonsbildet hans rundet internett for fire år siden. Pipa fikk derimot fort en annen lyd da 34-åringen ble tilbudt modellkontrakt på cella.

- Alle fortjener en sjanse

Meeks' bakgrunn som straffedømt til tross, modellbyrået som ønsket å ha 34-åringen i stallen, White Cross Management, lot seg aldri skremme.

- Vi har alle vårt fra fortida. Alle fortjener en ny sjanse, uttalte eieren av modellbyrået, Jim Jordan, til BBC i 2015.

Overfor ABC News har Meeks, som slapp ut av fengsel i 2016, tidligere snakket om arrestasjonsbildet som endret alt.

- Jeg hadde aldri i verden sett for meg at noen ville gjenkjenne meg for utseendet. Nå kan jeg endelig forsørge familien min, og jeg føler meg svært heldig og takknemlig, sa han.

HUSKER DU HAM?: Jeremy Meeks ble verdensberømt da et «mugshot» av ham gikk viralt. Modellbyråer over hele verden ønsket å komme i kontakt med den ukjente, kjekke mannen som satt i arrest. Nå er han modell, men på en nylig jobbtur til England, ble han nektet innpass. Video: Jeremy Meeks via Snapchat Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!