Jeremy Meeks:

Ble verdenskjent for arrestasjonsbildet og kapret Topshop-arving. Nå er de blitt foreldre

Jeremy Meeks har fått livet snudd på hodet.

BLE PAPPA: Den amerikanske modellen Jeremy Meeks (34), som gikk verden rundt etter en pågripelse i 2014, har fått sitt første barn med milliardærarving-kjæresten Chloe Green (27). Foto: AP / NTB Scanpix
BLE PAPPA: Den amerikanske modellen Jeremy Meeks (34), som gikk verden rundt etter en pågripelse i 2014, har fått sitt første barn med milliardærarving-kjæresten Chloe Green (27). Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Amerikanske Jeremy Meeks (34) var den ukjente forbryteren som havnet bak lås og slå for ulovlig våpenbesittelse i 2014, men som takket være sitt eget arrestasjonsbilde ble verdensstjerne over natta.

På tross av at politiet i hjembyen Stockton den gang beskrev ham som «et av de mest voldelige gjengmedlemmene i sitt distrikt», så nemlig ikke internett ut til å være så opptatt av Meeks' kriminelle bakgrunn. Snarere hans ytre.

Siden den gang har 34-åringen, populært kalt «kjekkas-skurken» fått livet totalt snudd på hodet.

Milliardærarving

I dag har Meeks etablert en lovende modellkarriere, og lever - sammenliknet med før han ble arrestert - et liv i sus og dus. Nettfenomenet har allerede jobbet for flere anerkjente motehus og magasiner, og blir stadig avbildet i lag med A-kjendiser.

Overskriftene har ikke blitt færre etter at det i fjor sommer ble kjent at Meeks hadde funnet tonen med britiske Chloe Green (27). Green er ingen hvem som helst, og er kjent som datter av den styrtrike forretningsmannen Philip Green - eieren av klesgiganten Topshop.

Romansen mellom Meeks og Green fikk særlig omtale takket være førstnevntes ekskone, som gikk til media for å skjelle ut 34-åringen da de første bildene av ham og Green nådde verdensveven. Ekskona, som har navnet Melissa Meeks (38), hevdet at «kjekkas-skurken» hadde vært utro, og gjorde det ettertrykkelig klart at hun ville skilles.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer