Tilly Whitfeld:

Blemme etter selv-tatovering

«Big Brother»-deltakeren må trolig leve med konsekvensene.

SJOKKERENDE: En ny TikTok-trend der man bruker nål og blekk til å tegne på fregner på ansiktet, vekker stor oppsikt. Video: TikTok/Youtube. Reporter: Julie Tran Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Australske Tilly Whitfeld (22) er både influenser og tidligere deltaker i skandaleprogrammet «Big Brother».

Som de fleste andre på hennes alder er hun aktiv på TikTok, og det var der hun oppdaget trenden som skulle få store konsekvenser for henne. Det melder danske Se og Hør.

Det er nemlig blitt populært å tegne på seg fregner, for de som ikke allerede har dem. Etter å ha sett et triks på TikTok forteller hun at hun kjøpte hun en synål og blekk, som hun skulle bruke til å lage fregner.

RAAD: Toppblogger og influenser Isabel Raad opererte seg på det samme sykehus i Tyrkia som Sophie Elise. Under kveldens Debatten på NRK innrømmet hun at hun var bekymret for implantatene hun fikk. Video: NRK Vis mer

Ble innlagt

22-åringen begynte deretter å tegne små prikker på kinnene under øynene, og prøvde å tatovere fregner på seg selv, har hun forklart.

Det endte imidlertid ikke som hun hadde håpet. Hun fikk store, røde og små arr på kinnene. I tillegg inneholdt blekket hun hadde kjøpt store mengder bly, noe som er giftig for huden.

Whitfeld måtte derfor legges inn på sykehus, der øyet hennes hovnet så mye opp at hun midlertidig mistet synet på det ene øyet.

Dette «gjør det selv»-prosjektet gjorde hun bare noen måneder før hun reiste inn på Australias «Big Brother». Hun fortalte ingen om hva som hadde skjedd mens hun var der.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Kommer med oppfordring

Da Whitfeld hadde kommet hjem igjen åpnet hun likevel opp i et innlegg på Instagram, hvor hun også viste fram arrene.

«For de som spør hvorfor jeg brukte blå ansiktsmaske gjennom hele programmet, så var det slik ansiktet mitt så ut bare ei uke før jeg reiste inn. Derfor brukte jeg også sminke og huden min var alltid 'skjult'».

Videre skrev hun at dette var resultatet av at hun prøvde å fjerne arr som hun påførte meg selv i et «forsøk på å gjøre en DIY kosmetisk operasjon» hun hadde sett i en TikTok-video.

ARR: Influenseren fikk store arr etter hun prøvde å «tatovere» på seg fregner. Foto: Skjermdump Instagram
ARR: Influenseren fikk store arr etter hun prøvde å «tatovere» på seg fregner. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Innlegget delte hun i mai i fjor, og hittil skal hun ha brukt nærmere 100 000 norske kroner på å reparere skaden hun påførte seg selv den gang. Arrene vil hun imidlertid ikke bli kvitt, skriver den danske avisa.

«Overlat det til de profesjonelle», oppfordret realitydeltakeren avslutningsvis i Instagram-innlegget.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer