Jennifer Aniston:

- Blir aldri kvitt oss

Jennifer Aniston har sett seg lei på 2020, men forsikrer at «Friends»-fansen ikke vil bli skuffet.

FORSIKRER FANSEN: Jennifer Aniston (i midten) forsikrer fansen om at gjenforeningsepisoden vil finne sted. Hun legger heller ikke skjul på at hun har fått nok av dette året. Her sammen med «Friends»-kollegaene Courteney Cox og Lisa Kudrow i fjor. Foto: NTB scanpix
FORSIKRER FANSEN: Jennifer Aniston (i midten) forsikrer fansen om at gjenforeningsepisoden vil finne sted. Hun legger heller ikke skjul på at hun har fått nok av dette året. Her sammen med «Friends»-kollegaene Courteney Cox og Lisa Kudrow i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Med drøye fire måneder igjen er det nok mange som ser fram til å legge dette året bak seg og starte med blanke ark på nyåret.

Coronapandemien har påvirket de fleste av oss så å si hele året, og satt en stopper for det meste man har gledet seg til. Det samme gjelder for den ihuga «Friends»-fansen.

Etter planen skulle de seks stjernene fra situasjonskomedien ha vært samlet igjen for første gang på 16 år, men den gang ei. Også spesialepisoden er utsatt på ubestemt tid.

Flere av seriens nøkkelpersoner har uttalt seg om situasjonen, og nå henger også Jennifer Aniston (51), som spilte Rachel Green i ti år, seg på.

- Stuck med oss

Det gjør hun i et intervju med Deadline hvor hun forsikrer fansen om at episoden vil bli super, når den først kommer.

- Vet du hva? Dette har også gitt oss mer tid til å lage den enda bedre og morsommere enn den hadde blitt i utgangspunktet. Så jeg velger å se glasset som halvfullt, at den ble utsatt, sier hun.

Aniston, som fikk sitt store gjennombrudd i «Venner for livet», som den het på norsk, deler også noen beroligende ord som kan tyde på at hun aldri vil bli klar for å legge humorserien bak seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer