Samantha Skogrand er gravid

Blir foreldre for første gang

Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand blir foreldre.

BLIR FORELDRE: Samantha Skogrand og Emil Helge Svendsen venter sitt første barn, Foto: Andreas Fadum
BLIR FORELDRE: Samantha Skogrand og Emil Helge Svendsen venter sitt første barn, Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det norske paret bestående av Emil Hegle Svendsen (33) og Samantha Skogrand (28) blir foreldre for første gang. Det bekrefter den tidligere skiskytteren selv på Instagram fredag ettermiddag.

«En fantastisk sommer er over, men jeg og Samantha Skogrand gleder oss nok enda mer til vinteren … Da blir vi foreldre for første gang», skriver han, etterfulgt av et hjerte.

Paret skulle egentlig gifte seg seinere i sommer, men har utsatt bryllupet til 2019. Det er likevel ingen tvil om at kjærligheten blomstrer for tida.

Paret bekreftet først romansen sin i januar 2014, etter å ha holdt en lav profil rundt romantikken en stund. Skogrand jobbet den gang som sportsanker i TV 2, men det var ikke på jobb de to skulle møte hverandre for første gang.

I fjor sommer avslørte Samantha at de to møttes på nett, via sosiale medier. Det skal ha vært Hegle Svendsen som først tok kontakt - og siden den gang har de vært et av landets mest omtalte par.

Forlovet

Det var to dager før julaften i 2016 at paret tok forholdet sitt videre til det neste nivået. Hegle Svendsen gikk ned på kne, og fikk et ja av sin utkårede. Siden den gang er det kommende bryllupet blitt diskutert flere ganger, men paret har bestemt seg for å utsette vielsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer