Atle Pettersen:

Blir foreldre for første gang

Programlederen og kona venter barn i desember.

VENTER BARN: Atle Pettersen og Cathrine Eide blir foreldre til vinteren. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
VENTER BARN: Atle Pettersen og Cathrine Eide blir foreldre til vinteren. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Showbiz-mann Atle Pettersen (31) og kona Cathrine Eide (31) avslører til «God kveld Norge» at de venter sitt første barn.

– Cathrine og jeg venter vårt første barn nå i desember og gleder oss stort til den nye og spennende tida som kommer, sier Pettersen.

Barnet er ventet tett opp mot julaften, kan de fortelle.

– Med en far som skal på juleturnè så krysser vi fingre for at det blir fødsel på termindato og ikke før, sier Pettersen.

Babynyheten bekrefter også paret på Instagram, Eide med en synlig babymage, hvor de skriver:

«Vi gleder oss ekstra mye til jul i år».

Flyttet ut av byen

I sommer kunne han avsløre til Dagbladet at de to hadde lagt ut leiligheten i Bjørvika i Oslo til salgs, og at de nå skulle flytte «litt ut av byen».

Å flytte var slettes ikke planlagt, og med babynyheten kan det tenkes at de to ønsket seg litt mer plass nettopp fordi de skulle bli tre.

- Vi hadde ikke noen plan om å selge den, vi er veldig glade i den og trives sykt godt der. Men så kom vi over et objekt med en god deal som vi ble veldig glade i, sa Pettersen da.

TROR IKKE DET HAN HØRER: Denne uken er Atle Pettersen og Marte Bratberg deltakere i «Drømmehytta». Der forteller Marte om en av sine svake sider. Video: TV 2 Vis mer

Paret møttes under Pettersens «Skal vi danse»-deltakelse i 2011, da Eide var journalist for TV 2. Nå jobber hun som informasjon- pressesjef i Kreftforeningen.

Seks år seinere gikk han ned på kne, og de to ga hverandre sine ja i Hellas i 2019. I 2020 kunne de også juble over å ha kjøpt hyttetomt i Horten.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer