BLIR FORELDRE: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan venter sitt andre barn. Foto: Andreas Fadum
BLIR FORELDRE: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan venter sitt andre barn. Foto: Andreas FadumVis mer

Jenny Skavlan og Thomas Gullestad

Blir foreldre igjen: - Planen har alltid vært å bli en stor gjeng

Kom med babynyhet på Instagram.

Jenny Skavlan (32) og Thomas Gullestad (37) skal bli foreldre igjen. Det bekrefter førstnevnte i et innlegg på Instagram tirsdag ettermiddag, med et bilde av den voksende magen.

«Sist jeg var gravid gikk Fingern ned 16kg som Baalsrud. Han jobber knallhardt denne gangen også for å stjele den kroppslige oppmerksomheten. Baby forventes til våren og vi gleder oss veldig, hele gjengen», skriver hun, etterfulgt av et hjerte.

Thomas Gullestad gleder seg til å bli pappa igjen. I en tekstmelding til Dagbladet skriver han følgende:

- Planen har alltid vært å bli en stor gjeng. Nå er vi på god vei.

LYKKEN SMILER: Jenny Skavlan og Thomas Gullestad gleder seg til å bli foreldre for andre gang. Foto: Tore Skaar
LYKKEN SMILER: Jenny Skavlan og Thomas Gullestad gleder seg til å bli foreldre for andre gang. Foto: Tore Skaar Vis mer

Det var i april 2016 det populære paret endelig kunne dele nyheten om at de hadde blitt foreldre for første gang. Siden den gang har imidlertid paret holdt tett om deres datter Åse (2). En sjelden gang viser de et glimt av den lille dattera i sosiale medier, men da så anonymt at hun ikke er gjenkjennelig.

Tidligere i høst delte imidlertid Skavlan om det nye familielivet, fødselen og kjærligheten hun og ektemannen har til dattera Åse. Det gjorde hun med en sjelden og åpenhjertig prat i podkasten «Familiepodden».

VOKSENLIVET: Jenny Skavlan forteller på «Stian Blipp Show» at livet med barn, ektemann og hus er vanskelig å ta innover seg. - Til folk på 19 år sier jeg «folk på vår alder», sier sydronninga. Video: TV 2 Vis mer

Alt endret seg

I podkasten fortalte Skavlan at hun i utgangspunktet aldri hadde et stort ønske eller behov for å få barn tidligere, men at alt endret seg da hun ble gravid og dattera kom til verden.

- Jeg var ikke slik at jeg tenkte «Åh, jeg gleder meg til å få en liten baby», men så ble Åse født og da ble jeg helt «Dette er det fineste og søteste og mest givende jeg har vært med på», sa Skavlan i podkasten.

- Og så synes jeg det er så fint å være forelsket i noen sammen med kjæresten sin. For vi er jo helt tullete forelsket, la hun til.

Første date

Skavlan og Gullestad har vært sammen siden 2008, og i april 2014 giftet paret seg. I 2016, like før dattera Åse ble født, delte Skavlan en åpenhjertig og lang tekst på sin blogg om hvordan hun møtte ektemannen.

Hun hadde aldri hørt om «Fingern», men fikk fra studievenner i København vite at han var med i bandet Klovner i Kamp. Etter mye om og men takket hun omsider ja til være med på en date, da de begge befant seg i Oslo en helg.

KLOVNER I KAMP: Jenny Skavlan visste lite om at daten med ektemannen Thomas Gullestad for elleve år siden også inkluderte bandkompisene Aslak Hartberg og Esben Selvig «Dansken». Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
KLOVNER I KAMP: Jenny Skavlan visste lite om at daten med ektemannen Thomas Gullestad for elleve år siden også inkluderte bandkompisene Aslak Hartberg og Esben Selvig «Dansken». Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Stevnemøtet viste seg å bli alt annet enn Skavlan hadde sett for seg. Gullestad tok henne nemlig med på lunsj sammen med de andre i bandet.

Siden den gang har Skavlan og Gullestad holdt sammen, og selv i dag, nesten elleve år etter deres første date, kan de fremdeles kjenne på følelsen av å være nyforelska.

- Nyforelsket

Dét takker hun dattera sin for, i «Familiepodden».

- Jeg tenkte at det var litt synd å ikke skulle bli nyforelska igjen, siden jeg har vært sammen med Thomas i ti år. Jeg vil si at vi fortsatt kan være ganske forelska liksom, men den nysgjerrige, nyfødte kjærligheten, den kom jo med Åse, sa hun.

Se dette innlegget på Instagram

🇩🇰KamelÅse❤️

Et innlegg delt av Jenny Skavlan (@jennyskavlan)

- Og det å kunne være forelska i henne sammen med Thomas, det er dobbel lykke. Det var mye bedre enn jeg hadde trodd, fortalte hun.

Selve graviditeten gikk knirkefritt for den populære programlederen.

Gjennom svangerskapet delte Skavlan innblikk i sine mange ulike aktiviteter på sosiale medier. På Instagram har hun deriblant vist fram babymagen på innspillingssettet til «Børning 2» - oppfølgeren til bilfilmen hun spilte i for et par år siden.

Måtte ta mye ansvar

I midten av mars, få uker før termin, var sporty Skavlan også på skitur på Geilo med ektemannen. Turen i skisporet ble dokumentert på Instagram, fulgt av den humoristiske bildeteksten «Baalsrud og Bolla på nye eventyr».

Men selv om formen har vært på topp, har det likevel vært andre ting som har bydd på utfordringer for det forelskede paret.

Da Gullestad skulle spille hovedrollen i suksessfilmen «Den 12. mann», måtte han pine seg ned nesten 16 kilo.

Ekteparet ventet dattera Åse i den verste slankeperioden, og Skavlan var nødt til å bære mye av ansvaret hjemme.

- Da Thomas måtte ned i vekt, ble han veldig gretten, og sykelig svak. Jeg var kjempegravid og trengte all støtte. En sterk mann som kunne bære meg. Men det var han jo aldri i nærheten av. Det ville heller vært jeg som måtte ha båret ham, har hun tidligere fortalt til Se og Hør.