Trond Giske og Haddy N'jie:

Blir foreldre igjen

Trond Giske og Haddy N'jie venter sitt andre barn sammen.

VENTER BARN: Haddy N'jie og Trond Giske utvider familien i 2022. Foto: Ned Alley / NTB
VENTER BARN: Haddy N'jie og Trond Giske utvider familien i 2022. Foto: Ned Alley / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars 2018 fikk Trond Giske (54) og Haddy N'jie (42) sitt første barn sammen. Den gang delte paret den hyggelige nyheten i sosiale medier, og avslørte seinere at den lille jenta hadde fått navnet Maria.

Mens dette var Haddys første barn, har ektemannen dattera Una fra tidligere.

Nå skal de to døtrene bli storesøstre.

Nytt barn på vei

Instagram avslører nemlig N'jie at paret venter sitt andre barn sammen.

«Jeg skal ikke ha barn, tenkte jeg. Så kom Mirakelet Maria. Det blir med det ene barnet, tenkte jeg. Men akkurat nå har jeg to bankende hjerter i kroppen! Hvis alt går som det skal, får Una og Maria et lillesøsken neste år», skriver hun.

Giske har også delt den gledelige nyheten på Facebook.

TUNG TID: Hadia Tajik og Kristian Skard har lenge ønsket seg barn, men å få det, skulle bli vanskeligere enn de hadde trodd. Vis mer

«Lykkelige, heldige meg. Ja, sa Haddy, til å bli en familie med Una og meg. Ja, sa hun til å få barn med meg. Ja, sa hun til å gifte seg med meg. Og hvis alt går bra, blir vi en familie på fem noen måneder inn i 2022», skriver han, til et bilde av seg og kona.

Til Dagbladet takker den kommende trebarnsfaren for gratulasjonen.

Overfor Se og Hør forteller han at de ser fram til den kommende familieforøkelsen.

- Det er svært hyggelig, og jeg gleder meg mye til å bli pappa igjen, sier Giske.

Han kan samtidig avsløre at termin er i slutten av februar neste år, og at paret foreløpig ikke vet kjønnet på barnet.

Storslått bryllup

Det var i 2014 at det oppsto romantiske følelser mellom N'jie og Giske. Seinere samme år bekreftet paret forholdet. To år seinere fikk de som nevnt dattera Maria sammen.

Sommeren 2019 var det klart for å feire kjærligheten, da paret giftet seg i en romantisk seremoni i Nidarosdomen i Trondheim. Gjestelista var naturligvis stappfull av topptunge politikernavn og andre celebriteter.

NÅ ER DE GIFT: Det var en tydelig rørt Trond Giske som fortalte om øyeblikket da han så Haddy Njie komme opp kirkegulvet i Nidarosdomen i Trondheim. Video: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

- Det føles godt, kunne Nije fortelle til Dagbladet etter seremonien.

- Det føles veldig fint, vi har sikkert som alle brudepar, vært veldig spent på dagen, men har også gledet oss til å få nære venner og god familie hit til Trondheim i det vanlige strålende solskinnet som vi har i Trondheim, la Giske til.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer