Samuel Massie:

Blir forsker - uten utdanning

Samuel Massie er klar for nye eventyr.

NY JOBB: Samuel Massie tar fatt på rollen som forsker. Dette til tross for at han kun har grunnskoleutdanning. Foto: NTB Scanpix
NY JOBB: Samuel Massie tar fatt på rollen som forsker. Dette til tross for at han kun har grunnskoleutdanning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Eventyrer og tv-profil Samuel Massie (26) trer til høsten inn i rollen som medforsker ved Universitetet i Bergen, i et prosjekt på aktiv aldring. Med det begir han seg ut på et helt nytt eventyr, noe han gleder seg til.

- Enkelte ting er man mer stolt av enn andre, og det her er noe av det villeste jeg har gjort. Jeg hadde aldri trodd at jeg, som bare har grunnskoleutdanning, kunne jobbe ved et universitet, sier en tydelig engasjert Massie til Dagbladet.

26-åringen og bestefar Arne Ulvolden (83) har gjennom TV 2-programmet «Samuel og Bestefar» bevist at alder ikke er noen hindring for å nå drømmene sine, og Massie forteller at det er nettopp arbeidet han og bestefaren har gjort som gjorde forskergruppa interessert i dem.

- Denne gruppa har forsket i over 20 år, og gjort mange gjennombrudd. Og at de tenker at vi kan tilføre noe nytt, det er jo helt rått, forteller Massie, og legger til at relasjonen mellom ham og bestefaren er noe de vil bruke i arbeidet i tida framover.

Mangler utdanning

Det at Massie har fått jobb som forsker uten å ha gjennomført høyere utdanning, har en naturlig forklaring. 26-åringens skal nemlig jobbe som medforsker, og i denne stillingen er det i utgangspunktet ingen krav til noen spesifikk utdanning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer