Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Blir fortsatt ikke trodd: - Folk tar seg friheter

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har vært landets heiteste par i over et år. Likevel er ikke alle overbevist.

BETVILES: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har vært landets mest omtalte par i over et år. Det er derimot ikke alle som lar seg overbevise. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BETVILES: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har vært landets mest omtalte par i over et år. Det er derimot ikke alle som lar seg overbevise. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var først i mai i fjor at supermodell Vendela Kirsebom og realityprofil Petter Pilgaard endelig sto fram med at de var kjærester. Etter flere måneder med spekulasjoner og vage kommentarer rundt forholdet, tok de endelig bladet fra munnen og bekreftet det «alle» allerede visste.

Nå har de vært sammen i over et år, og hverdagen har begynt å bli normal igjen. De ønsker ikke å røpe om det blir mer «Vendela + Petter» på TV 2 framover, men akkurat nå lever de i hvert fall en tilværelse uten kameraer på slep.

- Livet nå er bare bra og herlig. Vi pleier kjærligheten så ofte vi kan, og forsøker å kose oss i hverdagen, forteller supermodellen.

- Det er såpebobler her som stiger til værs, vi kan vel egentlig beskrive forholdet sånn. Vi svever fortsatt, sier Pilgaard.

- Såpeboblene her gjør meg litt yr, skyter Kirsebom inn og ler.

Betviles

Det er før Jan Thomas' mye omtalte Coachella-fest at Dagbladet møter den forelskede duoen. De har hjulpet hverandre i stylingen, og har funnet fram festivalantrekk som ikke speiler seg stort i stilen de vanligvis ville gått for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer