Stjernekamp:

Blir ikke «Stjernekamp»

Nedslående beskjed for programmets fans.

VRAKES: Sangkonkurransen vrakes fra TV-skjermene denne høsten. Foto: Tore Meek / NTB
VRAKES: Sangkonkurransen vrakes fra TV-skjermene denne høsten. Foto: Tore Meek / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det blir ikke «Stjernekamp» i år. Det bekrefter programmets prosjektredaktør Mirja Minjares overfor Dagbladet.

- Det stemmer at det ikke blir noe «Stjernekamp» i høst. Det skyldes at vi ikke fikk kabalen til gå opp når det kommer til fotball-VM og antall lørdager. Så det er satt på pause og kommer sterkt tilbake i 2023.

STJERNEFINALE: Finalistene Sandra Lyng og Knut Marius Djupvik forteller hvor mye akkurat de ønsker å vinne årets utgave av «Stjernekamp». Video: Christian Roth Christensen Reporter: Emma Eriksson Vis mer

- Dette er en kjempefin anledning for oss til å teste ut nye formater, og det blir veldig spennende med «Verdens beste venner».

«Verdens beste venner» er NRKs nye lørdagssatsing med Einar Tørnquist (39) og Live Nelvik (39) i rollen som programledere. I programmet skal kjente duoer konkurrere i hvem som kan mest om hverandre.

I fjor var det Bjørn Tomren (41) som gikk av med seieren i sangkonkurransen. Han møtte KEiiNos Alexandra Rotan (25) i finalen, som til slutt endte i hans favør.

- Jeg er veldig overrasket - gledelig overrasket. Det er sprøtt og absurd på samme tid. Men det er veldig kjekt. Jeg er ikke vant til å vinne, så dette her var stas, uttalte vinneren til Dagbladet etter seieren var et faktum.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer