Henriette Steenstrup:

- Blir jo helt gal

Henriette Steenstrup har fått høreapparat.

ÅPNER OPP: Henriette Steenstrup forteller at hun har begynt med høreapparat. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
ÅPNER OPP: Henriette Steenstrup forteller at hun har begynt med høreapparat. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig gjestet skuespiller Henriette Steenstrup (48) NRK-podkasten «Berrum og Beyer». Der kunne 48-åringen avsløre at hun som følge av hørselsproblemer har måttet skaffe seg høreapparat.

- Det her er «breaking news», jeg har fått høreapparat. Det føles ikke så ungt og sprekt å si det jeg sa nå, men det er det. Da unngår du mange misforståelser, forteller Steenstrup til programlederne Lars Berrum (36) og Martin Beyer-Olsen (43).

Videre fortalte en lattermild Steenstrup at det var én spesiell hendelse hjemme som fikk henne til å ta hørselsproblemene på alvor.

- Et av barna sa: «Det er gøy at x (ikke navngitt, red.anm.) har begynt med porno», og da var jeg sånn: «Nei, nå orker jeg ikke mer sånn grovisprat» liksom, også var det «polo», altså Ralph Lauren pologenser de snakket om. Så man blir jo helt gal av å svare og responderer feil på hva folk sier, og sånn kan man ikke ha det.

Dagbladet har prøvd å komme i kontakt med Steenstrup for en kommentar til saken, foreløpig uten hell.

Hørselstesten hos audiografen ble også en opplevelse utenom de vanlige, skal vi tro komikeren. For også der ble det misforståelser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer