Benjamin Ingrosso:

- Blir møtt som at jeg er et produkt

Benjamin Ingrosso forteller om stjernefamilien og fraværet fra realityserien.

TREKKER SEG TILBAKE: Benjamin Ingrosso har i flere år tatt del i familiens realityserie «Wahlgrens Värld». Nå forteller han hvorfor han er mindre og mindre med og ikke minst om kjendistilværelsen. Foto: Thomas Andersen / TV 2
TREKKER SEG TILBAKE: Benjamin Ingrosso har i flere år tatt del i familiens realityserie «Wahlgrens Värld». Nå forteller han hvorfor han er mindre og mindre med og ikke minst om kjendistilværelsen. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I realityprogrammet «Wahlgrens Värld» får man følge det sprø og langt fra kjedelige livet til familien Wahlgren/Ingrosso, og i svenske og norske medier blir det både titt og ofte skrevet om den velkjente familien - som flere ganger har blitt omtalt som «Sveriges Kardashians».

Vi følger i hovedsak Pernilla Wahlgren (51) og datteren Bianca Ingrosso (24), men også resten av familien tar ofte del i realityprogrammet.

Pernillas nest yngste sønn, Benjamin Ingrosso (21), var til å begynne med stadig å se på skjermen, men med tida har det blitt mindre og mindre av ham.

Da Dagbladet nylig møtte den svenske artisten, som har fått en solid følgerskare i Norge, lettet han på sløret om hvorfor han har trukket seg så kraftig tilbake fra serien, som virkelig har slått an de siste åra.

- Det er rett og slett fordi jeg knapt har bodd hjemme det siste året, sier han, og legger til at han reiser mye fram og tilbake til Los Angeles.

21-åringen satser fullt og helt på en musikkarriere, og kan allerede se tilbake på imponerende meritter. I 2018 vant han blant annet den svenske Melodifestivalen og representerte også Sverige under Eurovision-finalen i Lisboa samme år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer