Didrik Solli-Tangen avslørte babynyhet på rød løper:

Blir pappa for første gang

Sangstjernas kjæreste viste frem babymage på kjendisgalla.

BLIR FORELDRE: Angelica Omre og Didrik Solli-Tangen strålte på rød løper i forkant av Kjendisgallaen søndag kveld. På rød løper valgte de også å dra katta ut av sekken - de venter nemlig sitt første barn. Foto: Andreas Fadum
BLIR FORELDRE: Angelica Omre og Didrik Solli-Tangen strålte på rød løper i forkant av Kjendisgallaen søndag kveld. På rød løper valgte de også å dra katta ut av sekken - de venter nemlig sitt første barn. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var i 2013 at Didrik Solli-Tangen (29) kunne avsløre at danseren Angelica Omre (33) hadde kapret hjertet hans.

«My Heart Is Yours»-sangeren, som stakk av med seieren i Melodi Grand Prix i 2010, kunne da si at de hadde en «aldri så liten romanse» på gang.

Kjærligheten har siden blomstret, og søndag kveld troppet det forelska paret opp på rød løper før Se og Hørs Kjendisgalla.

Foruten å stråle på rød løper, kunne duoen avsløre en hyggelig nyhet. De skal bli foreldre til våren.

- Litt skummelt

- Det blir en vår-baby, svarer Didrik når Seoghør.no spør ham dagen derpå.

Det var Angelica som røpet hemmeligheten i går. I en rød og lekker tettsittende kjole viste hun stolt fram magen til det oppmøtte pressekorpset og det kjendispekkede lokalet.

Didrik forteller til Seoghør.no at han jublet da han fikk vite at han skulle bli far for første gang.

- Jeg ble utrolig glad og overrasket da jeg fikk vite det. Det smalt da det skulle, for å si det sånn, utdyper sangeren humoristisk i en tekstmelding.

Dette blir hans første barn, og han legger ikke skjul på at forventningene er store. Selv om det kan være litt skummelt, er det først og fremst glede sangeren føler på i disse dager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer