Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Einar Tørnquist:

Blir pappa igjen

Einar Tørnquist deler hyggelig nyhet.

BLIR TOBARNSFAR: Einar Tørnquist blir pappa igjen. Det melder han selv i egen podkast. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
BLIR TOBARNSFAR: Einar Tørnquist blir pappa igjen. Det melder han selv i egen podkast. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer

Tv-profil, komiker og podkast-stjerne Einar Tørnquist (37) kan i torsdagens utgave av «Jan Thomas og Einar blir venner» dele den hyggelige nyheten om at han og samboeren Linn Bjørnsen (32) skal bli foreldre igjen.

- Vi har vært på ultralyd, og barnet er friskt, sier han i podkasten.

SMÅBARNSFORELDRE: Einar Tørnquist sammen med samboer Linn Bjørnsen. Sammen har de datteren Solveig, og snart kommer det en til. Foto: NTB Scanpix
SMÅBARNSFORELDRE: Einar Tørnquist sammen med samboer Linn Bjørnsen. Sammen har de datteren Solveig, og snart kommer det en til. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vil hjelpe

TV 2 var først ute med å melde den hyggelige nyheten. Tørnquist forteller at de ikke vet kjønnet ennå, men at de gleder seg stort.

Jan Thomas (52) sier i podkasten at han har visst om svangerskapet siden dag én, og er svært entusiastisk når han prater om familieforøkelsen.

Han tilbyr seg også å hjelpe med å pusse opp, sånn at familien får på plass et nytt barnerom. Fra før har komikeren og Bjørnsen dattera Solveig, som kom til verden i mai 2017.

I Facebook-gruppa dedisert til fans av podkasten, som har over 50 000 medlemmer, renner det inn gratulasjoner i retning Tørnquist og Bjørnsen.

TÅREVÅTT: Det blir følsomt for den populære duoen Jan Thomas og Einar Tørnquist når de drar på fotballkamp i England. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

En forutsigbar far

Tørnquist ble for alvor kjent for det norske folk da han fikk sitt eget talkshow «Tørnquist Show» i 2012. Siden den gang har det ballet på seg med tv, scene og ovennevnte podkast-format - som virkelig har truffet en nerve i folket.

Privat er han altså småbarnsfar. Før det første barnet kom til verden, uttalte at han trolig ville bli en nokså avslappet far.

GODE VENNER: Gjennom podkast, har Jan Thomas og Einar Tørnquist blitt gode venner denne våren. Veldig gode venner. Vis mer

- Jeg har et avslappet forhold til det å bli pappa. Jeg er ikke pappa nå, derfor er det ikke så lett å forholde seg til. Men jeg gleder meg veldig til hun skal komme i mai, delte han med VG i 2017.

Overfor samme avis nå snakker han om hvordan overgangen fra ett til to barn blir.

- Noen sier at å ha ett barn er som å ha ett, mens å ha to barn er som å ha ti. Men jeg tror at overgangen fra null til ett barn var så stor for meg, fra å være fri og frank til å bli hjemmefar, at denne overgangen ikke blir like stor, sier Tørnquist til VG.

Overfor «God kveld Norge» førstkommende lørdag sier han, ifølge TV 2, at det å bli far er det største han har opplevd.