Sophie Elise:

Blir programleder

Influenseren er vikar når Marte Bratberg går ut i mammapermisjon.

«GOD KVELD NORGE»: Sophie Elise Isachsen stepper inn som programleder. Foto: Espen Solli / TV 2
«GOD KVELD NORGE»: Sophie Elise Isachsen stepper inn som programleder. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programleder Marte Bratberg (31) kunne i slutten av mai avsløre at hun venter sitt første barn. Det gjorde hun fra «God kveld Norge»-studioet, som hun har jobbet i det siste året.

- Jeg har gått rundt i veldig store klær i noen måneder og er litt lei av det. Så jeg tenkte kanskje at man bare skulle si det som det var. At her er det et lite barn, fortalte hun da.

Når hun snart skal ut i mammaperm må altså stolen ved siden av med-programleder Niklas Baarli (32) fylles. Det er det Sofie «Sophie Elise» Steen Isachsen (26) som har fått ansvaret for.

Det melder TV 2 selv.

BRUDD: Sophie Elise bekrefter onsdag at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Isachsen har tette forbindelser til TV 2, etter å ha vært en sentral person i «Bloggerne», hatt sin egen tv-serie og deltatt i «Farmen» og «Skal vi danse». Hun har også fått et nært vennskap med «God kveld Norge»-dronning Dorthe Skappel (58), som hun også har hatt et kommersielt strikkeprosjekt sammen.

- Jeg gleder meg til å møte så mange forskjellige folk, for man får jo intervjue alt som finnes av kjendiser. Jeg liker Niklas veldig godt, og jeg er ganske godt kjent med gjengen rundt også. Aller mest så gleder jeg meg til å vise frem at jeg kan dette, sier hun til TV 2.

Skappel legger ikke skjul på at hun håper Isachsen drar med seg noen av følgerne sine som seere at programmet.

- Jeg tror dette er det beste som kunne ha skjedd «God kveld Norge», sier hun til kanalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer