«Skal vi danse»:

- Blir skikkelig sint

Birgit Skarsteins dansepartner tar et oppgjør med negativiteten.

- IKKE GREIT: De siste lørdagene har Birgit Skarstein og Philip Raabe trollbundet tv-seerne med sine kreative løsninger og imponerende dans. Likevel er det ikke alle som er fornøyde. Det tar Skarsteins dansepartner nå et knallhardt oppgjør med. Foto: Espen Solli / TV 2
- IKKE GREIT: De siste lørdagene har Birgit Skarstein og Philip Raabe trollbundet tv-seerne med sine kreative løsninger og imponerende dans. Likevel er det ikke alle som er fornøyde. Det tar Skarsteins dansepartner nå et knallhardt oppgjør med. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De to siste lørdagene har Birgit Skarstein (31) imponert både seerne og dommerne med sine bevegelser på parketten i «Skal vi danse». Sammen med dansepartner Philip Raabe (20) har hun bevist at det å sitte i rullestol ikke er en hindring for danseglede eller kreativitet, noe hun også har fått skryt for av ekspertene.

Likevel er det fortsatt vanskelig å gå gjennom et kommentarfelt uten at flere slenger med leppa. Kommentarer om at hun ikke burde være med eller at hun heller burde være med i en konkurranse der alle sitter i rullestol er gjennomgående.

Skarstein har selv uttalt til blant andre Dagbladet at hun feier kritikken vekk, og med sin deltakelse vil vise at det er fullt mulig å briljere på parketten i hennes situasjon. Nå har dansepartner Raabe sett seg nødt til å gjøre det samme.

I en kronikk for Aftenposten går han nå hardt ut mot dem som skulle mene at en rullestol skulle være et hinder for danseprestasjoner.

- Skikkelig sint

«Jeg er verdens heldigste som får danse med Birgit. Vi er et skikkelig godt team. Derfor blir jeg litt lei meg når folk dømmer Birgit som person, uten å kjenne henne. Jeg synes ikke det er greit at de dømmer henne som danser før hun en gang har prøvd. Jeg blir faktisk skikkelig sint, for jeg synes det er så urettferdig», skriver 20-åringen i innlegget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer