Paris Jackson:

Blir stemplet som hykler etter magasinforside. Nå svarer hun

Paris Jackson mottar sterk kritikk for å ha frontet forside i Singapore.

KRASS KRITIKK: Paris Jackson har sett seg nødt til å svare, etter at hun mottok krass kritikk for sin nyeste magasinforside. Foto: NTB Scanpix
KRASS KRITIKK: Paris Jackson har sett seg nødt til å svare, etter at hun mottok krass kritikk for sin nyeste magasinforside. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller og modell Paris Jackson (20), datter av Michael Jackson, har de siste åra virkelig skapt et navn for seg selv etter at hun både har uttrykket sine sterke meninger og frontet flere av verdens største magasinforsider.

Sistnevnte jobb har nylig skapt hodebry for 20-åringen, etter at hun delte nyheten om at hun er på forsiden av Harper's Bazaar Singapore.

Paris Jackson har tidligere vært åpen om sin legning, og innrømmet at hun liker både gutter og jenter, og det er nettopp legningen til Jackson som skaper problemer for henne.

- Din hykler

I et lengre innlegg på sin Instagram-profil takket 20-åringen for muligheten til å bli avbildet av magasinet i Singapore, noe som får LGBT-samfunnet til å se rødt.

I Singapore er det nemlig svært strenge regler når det gjelder homoseksualitet, og det reageres derfor sterkt på hvorfor Jackson ville ta del i å fronte magasinet.

Jackson har tidligere vært en viktig talsperson for LGBT-bevegelsen, men nå er det ingen kjære mor for 20-åringen.

I en hissig artikkel, med overskriften «Paris Jacksons forside av Harper's Bazaar Singapore er hykleri», kom LGBT-bevegelsen med krass kritikk mot henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer