KRASS KRITIKK: Paris Jackson har sett seg nødt til å svare, etter at hun mottok krass kritikk for sin nyeste magasinforside. Foto: NTB Scanpix
KRASS KRITIKK: Paris Jackson har sett seg nødt til å svare, etter at hun mottok krass kritikk for sin nyeste magasinforside. Foto: NTB ScanpixVis mer

Paris Jackson:

Blir stemplet som hykler etter magasinforside. Nå svarer hun

Paris Jackson mottar sterk kritikk for å ha frontet forside i Singapore.

Skuespiller og modell Paris Jackson (20), datter av Michael Jackson, har de siste åra virkelig skapt et navn for seg selv etter at hun både har uttrykket sine sterke meninger og frontet flere av verdens største magasinforsider.

Sistnevnte jobb har nylig skapt hodebry for 20-åringen, etter at hun delte nyheten om at hun er på forsiden av Harper's Bazaar Singapore.

Paris Jackson har tidligere vært åpen om sin legning, og innrømmet at hun liker både gutter og jenter, og det er nettopp legningen til Jackson som skaper problemer for henne.

- Din hykler

I et lengre innlegg på sin Instagram-profil takket 20-åringen for muligheten til å bli avbildet av magasinet i Singapore, noe som får LGBT-samfunnet til å se rødt.

FORLOVET: Justin Bieber og modell Hailey Baldwin er forlovet, opplyser flere kilder. Men hvem er egentlig Baldwin? Dagbladet forklarer. Video: CNN Vis mer

I Singapore er det nemlig svært strenge regler når det gjelder homoseksualitet, og det reageres derfor sterkt på hvorfor Jackson ville ta del i å fronte magasinet.

MODELL: De siste åra har Paris Jackson gjort det stort som modell. Hun er avbildet på en rekke forsider. Foto: NTB Scanpix
MODELL: De siste åra har Paris Jackson gjort det stort som modell. Hun er avbildet på en rekke forsider. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jackson har tidligere vært en viktig talsperson for LGBT-bevegelsen, men nå er det ingen kjære mor for 20-åringen.

I en hissig artikkel, med overskriften «Paris Jacksons forside av Harper's Bazaar Singapore er hykleri», kom LGBT-bevegelsen med krass kritikk mot henne.

- Jeg er lei meg

I lys av uenighetene har Paris nå sett seg nødt til å kommentere saken, noe hun gjør i et lengre innlegg på Twitter.

«Jeg visste ikke, jeg beklager. Jeg var takknemlig for muligheten jeg fikk, men nå sletter jeg innlegget mitt. Jeg ønsker ikke å være en hykler eller såre noen. Min støtte overfor LGBT-bevegelsen kommer før min kjærlighet for mote og at jeg var takknemlig for sjansen jeg fikk. Nok en gang, jeg er lei meg», skriver hun.

I ettertid har Paris slettet innlegget på Instagram, hvor hun stolt viste fram forsida. Til tross for at hun nå beklager overfor LGBT-medlemmer, lot hun ikke være med og svare på artikkelen deres.

«Jeg vil legge til at dersom et LGBT-medlem er på forsida i et land som er imot homoseksualitet, så burde det feires. Er ikke det et steg framover? Igjen, jeg er lei meg. Jeg mente ikke å være en hykler eller å såre noen. Men artikkelen er rett og slett latterlig», skriver hun videre.

Tidligere har den unge stjerna uttalt at hun vil bruke sin stemme for å fronte nettopp dette viktige temaet.

- Jeg skal bruke min stemme for dem som ikke har en, og kjempe for rettighetene som vi alle fortjener. Hver eneste kvinne som vandrer på vår jord, hver eneste mamma, hver eneste søster og hver eneste elsker. Alle medlemmer i min kjære LGBT-bevegelse, hver eneste innvandrer, hvert eneste dyr og vekst, har hun tidligere sagt til The Mirror.