Kris Jenner om Kourtney og Travis:

- Blir ukomfortabel

«Momager» Kris Jenner legger ikke skjul på hva hun synes om forholdet til dattera Kourtney Kardashian og Travis Barker.

AVSLØRER: Kris Jenner avslørte nylig hva hun tenker om datteras forhold. Foto: Evan Agostini/ Invision/ AP/ NTB
AVSLØRER: Kris Jenner avslørte nylig hva hun tenker om datteras forhold. Foto: Evan Agostini/ Invision/ AP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at det i flere måneder hadde florert romanserykter rundt realitystjerna Kourtney Kardashian (42), og «Blink-182»-trommisen Travis Barker (45), kunne de endelig bekrefte nyheten om at de hadde blitt et par i januar i år.

Siden den gang har paret også tatt forholdet ett steg videre og gått fra å være kjærester til å bli forlovede.

Duoen er ikke fremmed for å dele dristige bilder av hverandre på Instagram, og har flere ganger skapt overskrifter knyttet til bildene.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

- Ukomfortabel

Nå er det imidlertid «momager» Kris Jenner (65), som letter på sløret om datteras forhold. Det gjør hun på besøk hos «The Ellen DeGeneres Show».

Der avslører Jenner hva hun egentlig tenker om det nyforlovede parets svært hete følelser for hverandre - som de tilsynelatende verken skjuler på Instagram eller for familien som omgås dem. Det skriver Cosmopolitan.

«Keeping Up with the Kardashians»-stjerna legger ikke skjul på at all kyssingen og kosingen har gjort henne ukomfortabel.

- Vel, du føler at du er, du vet. De er de eneste to personene i rommet, og vi vet nesten ikke hvor vi skal gjøre av oss selv. Det er som om jeg leter etter et skap å gjemme meg i, forteller Jenner.

DRAMA: Det var duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslørte Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

65-åringen påpeker likevel at hun har full forståelse for parets varme følelser og hyppige bildedeling, spesielt ettersom turtelduene fortsatt befinner seg i ei nyforelska boble.

- Ment for hverandre

Under intervjuet kommer de også inn på datteras storslåtte forlovelse. Da forteller Jenner at hun mener dattera og Travis virkelig er ment for hverandre.

- De er det søteste paret, sier hun.

OVERRASKER:Kourtney Kardashian overrasker som skuespiller i Netflix nye film «He's all that». Video: Se og Hør/Netflix Vis mer

Det er tydelig at hun hadde mye på hjertet under intervjuet. Jenner kunne nemlig også avsløre at Barker planla frieriet helt alene, og at han hadde bedt henne om tillatelse før han fridde.

Hun legger heller ikke skjul på at svigersønnen er en av de snilleste hun kjenner, og gleder seg stort over at paret er så lykkelige sammen.

Første gang

Det ble riktignok en stor dag for dem begge da Barker fridde, men spesielt for Kardashian som ble forlovet for aller første gang.

Kardashian har tidligere vært i et ti år langt forhold med realitystjerna Scott Disick (38). Sammen har de barna Mason (11), Penelope (9) og Reign (6).

KRANGEL: Det blir høylytt krangel mellom søstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian etter de var på en hyttetur. Vis mer

Barker har på sin side vært gift to ganger tidligere, og har barna Alabama Luella (15) og Landon Asher (18) med ekskona Shoanna Moakler (46).

Både Alabama og Landon delte sine gratulasjoner til faren og hans nye forlovede på Instagram.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer