Nikoline Anundsen:

- Blitt dårligere og dårligere

Åpner seg tøff tid.

BLIR FORELDRE: Nikoline Anundsen og Sebastian Solberg venter sitt fjerde barn. Foto: Espen Solli/Se og Hør
BLIR FORELDRE: Nikoline Anundsen og Sebastian Solberg venter sitt fjerde barn. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert

Influenserparet Sebastian Solberg (31) og Nikoline Anundsen (28) bekreftet i sin egen podkast «Sebb & Nikki» desember i fjor at det er en baby i Anundsens mage.

Paret har tre barn fra før av, og er nå inni sitt fjerde år med å få barn. Til Dagbladet i fjor valgte Solberg å fortelle om den tøffe perioden under den tredje graviditeten, og forklarte at han ville at hans sosiale medier skulle reflektere han på ekte. Nå åpner Anundsen seg om den tøffe tida som gravid med det fjerde barnet.

IDRETTSGALLAEN: Therese Johaug åpner opp om graviditeten. Reporter: Celina Morken. Foto: Klaus Fjellro / Rød Løper Vis mer

- Jeg er ikke så fan av å være gravid

I et Instagraminnlegg skriver influenseren at hun ikke er så fan av å være gravid, fordi en graviditet ofte romantiseres, spesielt gjennom sosiale medier.

«Det er voksende mager, forelskede par som gleder seg, vordende mødre som poserer i søte antrekk. Jeg har sikkert vært med på den framstillingen jeg også. Samtidig har jeg prøvd å fortelle at jeg ikke bare syns dette er en dans på roser, men her skal man trå forsiktig har jeg merket», skriver hun på Instagram.

Anundsen skriver videre at graviditet er et sårt tema. Hun forteller at de gangene hun har åpnet seg opp ved å si at hun ikke liker å være gravid, får hun alltid høre at hun burde være takknemlig for at hun har muligheten.

- Blitt dårligere og dårligere

28-åringen har vært gravid fire ganger, og selv om alle graviditetene har vært ulike skriver hun at alle har gitt hun klaustrofobi.

«Det er noen på innsida konstant, og jeg har kjent på behovet for å bare få noen timer fri fra spark, bevegelse i magen, alle symptomer og få muligheten til å slenge seg på senga med magen først, og sove en hel natt», og legger til:

ELLE-festen: Sebastian Solberg og Nikoline Anundsen er klare for fest. Video: Luna Lea. Reporter: Celina Morken Vis mer

«Formen har også blitt dårligere og dårligere for hver graviditet, og den siste har vært heavy! For å ikke snakke om hormonene, jeg blir så påvirket og føler meg som et aspeløv som bare vil gråte av alt fra kufødsel på farmen, feil middag, parkeringsvakter, og at jeg ikke klarer å nyte det hele, for det gir dårlig samvittighet at jeg ikke nyter alle aspektene ved graviditeten».

Avslutningsvis skriver Anundsen at hun fortsatt er takknemlig, og stolt over å ha en kropp som snart har båret fram fire barn.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer