Isabella Löwengrip:

- Bløffer om tall

Den svenske avisa Expressen har gransket «Blondinbella», og hevder at hun bløffer om suksessen. Flere samarbeidspartnere refser toppbloggerens illojalitet.

BLØFFER: Expressen hevder at toppbloggeren sminker lesertallene. Foto: NTB Scanpix
BLØFFER: Expressen hevder at toppbloggeren sminker lesertallene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den svenske bloggdronninga og gründerstjerna Isabella Löwengrip (28), også kjent som «Blondinbella», lever åpenlyst et liv de fleste bare kan drømme om.

Hun har blitt utnevnt til næringslivets mektigste kvinne av Veckans Affärer, og fortalte i fjor at selskapet hennes var verdsatt til hele 400 millioner svenske kroner.

Denne høsten ekspanderer hun «imperiet» med en base i New York, der hun skal hjelpe privatfly-industrien med å markedsføre seg mot unge amerikanere. Hun planlegger også å børsnotere selskapet Löwengrip Invest.

Men bak fasaden opererer toppbloggeren med «oppblåste tall», hevder Expressen. Avisa har gransket Löwengrips foretak og snakket med et 40-talls personer med innsyn i selskapene og bloggerens privatliv.

Oppblåste tall

Löwengrip har gjentatte ganger hevdet å ha Skandinavias største blogg, men har aldri sluppet noen offisielle tall som bekrefter dette, skriver avisa, som hevder å ha opplysninger om at de reelle tallene er en tredjedel av hva hun selv oppgir.

Hun skal ha operert med antall sidevisninger, og ikke unike brukere, og på den måten «villedet» annonsører til å betale for en helt annen rekkevidde enn det de i virkeligheten har fått.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer