Vixen Blog Awards:

Bloggblemme før prisutdeling: - Ting kan gå rimelig fort i en hverdag med to unger

Får likevel beholde Vixen Blog Awards-nominasjonene. 

BLIR IKKE DISKVALIFISERT: Caroline Berg Eriksen og Marna Haugen har begge brutt med reglene Vixen-juryen har lagt til grunn. De får likevel være med i konkurransen. Foto: NTB Scanpix, Andreas Fadum
BLIR IKKE DISKVALIFISERT: Caroline Berg Eriksen og Marna Haugen har begge brutt med reglene Vixen-juryen har lagt til grunn. De får likevel være med i konkurransen. Foto: NTB Scanpix, Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I kveld arrangerer motemagasinet Vixen sin årlige prisutdeling for norske bloggere, Vixen Blog Awards, der priser skal deles ut i ulike kategorier.

I fjor skapte utdelingen store overskrifter da flere av landets største bloggprofiler ble strøket fra nominasjonslista. Dette som følge av slurv med merking av annonser og opphavsrett på bilder.

Til tross for at juryen har skjerpet kravene, har det ikke gått helt smertefritt i år heller.

Oppfyller ikke kriteriene

I forrige uke hevdet nemlig flere av jurymedlemmene overfor Dagbladet at regelverket i år er strengere enn noen gang. Juryen har derfor ikke sett det nødvendig å diskvalifisere like mange på forhånd som i fjor, og hevder dette skyldes at de fleste bloggerne i dag følger reglene.

Nå kan det imidlertid virke som om noen av de mest populære kandidatene - deriblant Caroline Berg Eriksen og Marna Haugen (også kjent som henholdsvis «Fotballfrue» og «Komikerfrue»), likevel har brutt med reglene om annonsemerking.

Dagbladet har dokumentasjon som viser at flere av bloggerne har droppet merking av egne innlegg i sosiale medier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer