Kristin Gjelsvik:

Bloggeren hardt ut mot Sophie Elise: - Norges desidert dårligste og farligste forbilde

Kristin Gjelsvik reagerer på hvordan man oppfordres til å fikse på kompleksene sine.

KRITISK: Kristin Gjelsvik har sett seg lei på at Sophie Elise Isachsen fikser på komplekser og deler det med følgerne sine. Video: Kristin Gjelsvik og Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at det er en pågående konflikt i blogg-Norge om hva man skal reklamere for og skrive om for leserne sine. Hva som er et sunt forbilde diskuteres stadig, og nå går Kristin Gjelsvik (32) hardt ut mot Sophie Elise Isachsen (24).

I en lengre video på sin blogg er Gjelsvik tydelig lei av Isachsens ærlige meninger om å fikse på utseendet.

- Nå er jeg lei. Jeg er lei av deg, Sophie Elise, som har fått lov til å fable rundt om dine komplekser i så mange år uten at dette har blitt slått hardere ned på, sier Gjelsvik.

Videre reagerer bloggeren på sitater Isachsen skal ha gitt på «God Kveld Norge», om at alle som snakker om plastisk kirurgi er med på å normalisere det.

- Manipulerende

Videre påpeker 32-åringen at hun tidligere har ment at Isachsen var tøff.

- Jeg har vel også omtalt deg som et av Norges største og viktigste forbilder, så manipulert var jeg faktisk. For er det én ting du er god på, så er det å manipulere publikummet ditt. Du er kynisk, du er dritflink i det du gjør, for du vet akkurat hvem du skal kontakte og hvordan du skal operere for å alltid ha en fot innafor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer