Bloggeren havnet i blodig drama under tv-innspilling: - Fikk sjokk

Kristin Gjelsvik (30) fryktet det verste da hun fikk kamerautstyr i hodet. 

BLODIG: Toppblogger Kristin Gjelsvik (30) fikk et ublidt møte med et kamerastativ under tv-innspillingen til «Skattejakten LIVE» i helga. Foto: Helene Michaelsen
BLODIG: Toppblogger Kristin Gjelsvik (30) fikk et ublidt møte med et kamerastativ under tv-innspillingen til «Skattejakten LIVE» i helga. Foto: Helene Michaelsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Blodet bare rant. Jeg fikk et skikkelig kakk i hodet, forteller toppblogger og tv-profil Kristin Gjelsvik (30) til Dagbladet.

Etter å ha tilbrakt den siste måneden på en 38 fots seilbåt, som en del av den direktesendte internettserien «Skattejakten LIVE», gikk det skikkelig galt for Gjelsvik. Det var på vei inn mot Brønnøysund i helga, mens bloggeren lå og hvilte øynene på dekk, at et kamerastativ kom mot henne som en prosjektil.

Den tidligere «Bloggerne»-profilen, som ante fred og ingen fare, fikk produksjonsutsyret rett i knotten.

- Skikkelig ille

- Jeg våknet av sammenstøtet, og fikk sjokk da jeg oppdaget alt blodet som rant nedover ansiktet mitt. Jeg tenkte at noe skikkelig ille hadde skjedd, forteller Gjelsvik.

Ulykken skjedde etter at en i produksjonen hadde snublet i det nevnte stativet, forklarer bloggeren. Resultatet var et kutt ved hårfestet, og tv-profilen fryktet hjernerystelse.

- Det er jo ikke ideelt å være på en båt, langt fra fastlandet, når noe sånt skjer. De andre i crewet kom heldigvis raskt til unnsetning, og fikk lappet meg sammen, sier 30-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer