Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Vixen Influencer Awards:

«Bloggerne»-Anne-Brith (42) ankom prisutdelingen med sin elleve år yngre flamme

Anne-Brith Davidsen var blant kjendisene som søndag kveld hadde tatt turen til Grand Hotell og årets «Vixen Influencer Awards».

KOM MED NY FLAMME: Anne-Brith Davidsen (i rosa kjole) tok med seg sin nye flamme, Erik Skaar (t.v), på Vixen Influencer Awards søndag kveld. Her sammen med Morten Botten, Andrea Sveinsdottir og Sofie Nilsen som alle var deltakere i fjorårets Paradise Hotel. Foto: Tor Gunnar Berland
KOM MED NY FLAMME: Anne-Brith Davidsen (i rosa kjole) tok med seg sin nye flamme, Erik Skaar (t.v), på Vixen Influencer Awards søndag kveld. Her sammen med Morten Botten, Andrea Sveinsdottir og Sofie Nilsen som alle var deltakere i fjorårets Paradise Hotel. Foto: Tor Gunnar Berland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Søndag kveld var flere av Norges største bloggere og influencere samlet på Grand Hotell i Oslo. Det var nemlig nok en gang duket for prisutdelingen Vixen Influencer Awards, der landets største influencere ble kåret i en rekke kategorier.

Kveldens gjester var pyntet fra topp til tå, og blant dem var «Bloggerne»-profil Anne-Brith Davidsen (42), som hadde på seg en spesialdesignet kjole laget av designer Therese Eide.

Firebarnsmoren kom imidlertid ikke alene på den røde løperen, og overfor Dagbladet avslører hun at det var en helt spesiell person som fikk være med henne på prisutdelingen.

- Dette er Erik, sa Anne-Brith fra den røde løperen.

Selv om Davidsen flere ganger har omtalt Erik (Erik Skaar (31), journ.anm.) på sin blogg, har hun ikke omtalt han som en kjæreste. På spørsmål fra Dagbladet om de to nå faktisk er kjærester, stilte Skaar spørsmålet videre til Davidsen:

- Ja, er vi ikke det da? Vi har vel kanskje ikke tatt den praten ennå, men det kommer jo, sa han til Dagbladet.

Videre avslørte han at de to møttes på Tinder.

- De skulle vi jo ikke si, flirer Anne-Brith, men legger til at det var ett spesielt sitat på datingappen som gjorde at hun falt for Skaar.

- Han hadde skrevet «Jeg er kanskje den snilleste du møter på Tinder», og det var jo et stort pluss, sier hun til Dagbladet.

Saken fortsetter nedenfor.

PÅ LETING: Anne Brith Davidsen er på leting etter den perfekte mannen, og hun legger ikke skjul på at hun bruker apper for å finne ham. Video: Vis mer

Tenker ikke på alderen

At elleve år skiller dem, plager tilsynelatende ikke paret.

- Vi har ikke tenkt så mye på det, men det er jo veldig mange rundt oss som tenker på det. Så lenge vi har det bra sammen og har det fint, så er det som er det viktige, forklarer Davidsen, mens Skaar legger til:

- Alder er bare et tall.

Davidsen forlarer videre at barna har møtt hennes nye flamme, og at de er godt fornøyd når Skaar kommer på besøk.

- Jeg var litt bekymret for et par av barna, og jeg advarte Erik om at han bare måtte regne med at det ville ta et halvt år før han møter de, men det tok liksom akkurat en time. De elsker ham og spør stadig når han kommer.

PÅ PRISUTDELING: Blogger Anniken Jørgensen var også tilstede under kveldens prisutdeling. Foto: Tor Gunnar Berland.
PÅ PRISUTDELING: Blogger Anniken Jørgensen var også tilstede under kveldens prisutdeling. Foto: Tor Gunnar Berland. Vis mer
I SORT: Ida Gran- Jansen kom i helsort til kvelden Vixen-utdeling. Foto: Tor Gunnar Berland
I SORT: Ida Gran- Jansen kom i helsort til kvelden Vixen-utdeling. Foto: Tor Gunnar Berland Vis mer

- Han må være glad i barn

Davidsen deler flittig fra hverdagen på bloggen og i sosiale medier. I tillegg har man fått et innblikk i livet hennes via TV 2 Livsstil-serien «Bloggerne».

Hun har blant annet vært åpen om at hun har vært klar for å finne kjærligheten. Overfor Se og Hør har hun beskrevet hva hun ser etter i en mann.

image: «Bloggerne»-Anne-Brith (42) ankom prisutdelingen med sin elleve år yngre flamme

- Alle snakker om den berømte kjemien, men det må jo være en jordnær, snill fyr som er veldig glad i barn, for jeg har jo et halvt fotballag.

​Hun uttalte også at hun ikke pleier å date menn som ikke har egne barn.

- Hvis det er drømmemannen, og du vet at dette er resten av livet, og han ikke har barn så kan det jo hende, men jeg tror ikke jeg hadde datet menn uten barn, så jeg hadde nok ikke kommet i den situasjonen uansett, for jeg er veldig nøye på det, sa hun.

Kritiserte blogg-Norge

Bloggeren Krisin Gjelsvik (31) var blant influencerene som i kveld mottok en pris. Men da Gjelsvik søndag kveld entret scenen for å motta prisen for «Årents influenser: livsstil», var det ikke uten et sleivspark til blogg- og medie-Norge.

- At media og bloggere tjener fett på unge jenters usikkerhet, det er det ingen tvil om, sa Gjelsvik fra scenen, og fortsatte:

- Jeg kan overhodet ikke forstå at influencere som ukritisk deler nakenbilder, rabattkoder på kosmetiske inngrep, et ekstremt overforbruk, i tillegg til en livsstil som er usunt overflatisk, faktisk får så mye spalteplass.

Før selve utdelingen skrev Gjelsvik for øvrig på bloggen sin at hun vurderte å trekke seg fra utdelingen.

«Det skal ikke være lett, men jeg synes det blir helt feil å trekke seg i dette tilfellet. Dette er et ansvar som ikke hviler på mine skuldre, men som nevnt innledningsvis har jeg ikke helt klart å få med meg saken i sin helhet», skrev hun på bloggen for en uke siden.

VANT: Kristin Gjelsvik, også kjent under bloggnavnet Styleconnection, vant prisen «Årets influencer: livvsstil». Foto: Tor Gunnar Berland
VANT: Kristin Gjelsvik, også kjent under bloggnavnet Styleconnection, vant prisen «Årets influencer: livvsstil». Foto: Tor Gunnar Berland Vis mer

I hardt vær

Vixen Influencer Awards har vært i hardt vær i tida før utdelingen.

Noen bloggere har blitt diskvalifisert som følge av manglende annonsemerking, for og så bli nominert igjen etter nye vurderingsrunder.

Flere bloggere har valgt å trekke seg fra prisen, blant annet «Skam»-stjerna og samfunnsdebattant Ulrikke Falch (21). Dette resulterte i at to priser ble utelatt fra kveldens utdeling.

Tidligere denne uka skrev Falch en kronikk på NRKs nettsider, der hun forklarer at hun trakk seg fordi hun mener at utdelingen fremmer et usunt fokus rundt utseende.

Hun trekker blant annet fram skjønnhetspresset hun selv følte på som tenåring.

STAKK AV MED SEIEREN: Ida Gran Jansen vant prisen i kategorien «Årets influencer: mat». Foto: Tor Gunnar Berland
STAKK AV MED SEIEREN: Ida Gran Jansen vant prisen i kategorien «Årets influencer: mat». Foto: Tor Gunnar Berland Vis mer

«Flere som er nominert i Vixen Influencer Awards fremmer et usunt utseendefokus, et ekstremt forbruk og halvt gjennomtenkte budskap om psykisk helse og plastisk kirurgi. Det er ikke beundringsverdig», skrev Falch i kronikken.

Falch fikk imidlertid kritikk fra toppblogger Sophie Elise Isachsen (23), som føler at skuespilleren gikk til angrep.

Redaktør for Vixen, Ida Elise Eide Einarsdottir, ønsket ikke å kommentere uttalelsene overfor Dagbladet. Hun kom derimot med en generell uttalelse:

- Vixen Influencer Awards skal løfte fram influencere – både etablerte navn og også nye stemmer. At Ulrikke Falch – som er en av de sterkeste stemmene der ute akkurat nå – velger å trekke seg, synes vi er synd, men det må vi respektere, sa hun.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!