DRAMA: Bloggeren Kristine Ullebø bryter sammen når kjæresten hennes bruker mer tid sammen med venninnene til Kristine enn henne selv. «Bloggerne» har sesongpremiere på TV 2 Livsstil i kveld. Video: TV 2 Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Kristine Ullebø:

«Bloggerne»-Kristine bryter sammen i gråt: - Jeg tror jeg aldri kommer til å være i et forhold der alt er bra

Den nye sesongen av «Bloggerne» byr på både tårer, glede, sjalusi og drama.

(Dagbladet): Mandag er det duket for en ny sesong av realityprogrammet «Bloggerne» på TV 2.

Gjennom sju sesonger har seerne fått et innblikk i hvordan livet til et knippe av Norges største bloggere egentlig er.

Med et kamerateam på slep åpner bloggerne opp om sider ved seg selv som ikke ellers ville kommet på bloggen.

I mandagens episode blir seerne blant annet gjenforent med bloggeren Kristine Ullebø (20), som er med i serien for andre året på rad.

For Ullebø sin del vil den nye sesongen by på både latter og glede - men også en god dose drama og sjalusi, som seerne allerede blir vitne til i den første episoden.

  • Se klippet øverst i saken.

- Jeg ble veldig lei meg

I premiereepisoden til årets sesong skjer det nemlig noe som gjør Ullebø sønderknust.

Mens Ullebø og kjæresten Fabian Raw (24) morer seg på fest med flere av deres venner, begynner nemlig Raw å framstå flørtende med en annen jente - noe som ikke faller i god jord hos bloggeren.

Saken fortsetter under bildet.

BRYTER SAMMEN: Blogger Kristine Ullebø løper inn på rommet og gråter etter at kjæresten Fabian Raw skal ha flørtet med en annen jente. Foto: TV 2
BRYTER SAMMEN: Blogger Kristine Ullebø løper inn på rommet og gråter etter at kjæresten Fabian Raw skal ha flørtet med en annen jente. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg ble veldig lei meg fordi jeg syntes kjæresten min flørtet masse med en annen jente, så i stedet for å spare dette til morgendagen og ta en fin prat om det, så valgte jeg å løpe inn på rommet mitt, stenge igjen døra og grine av meg all sminka jeg hadde brukt to timer på, forteller hun til Dagbladet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Flaut å se

Det seerne får se på TV i den nye sesongen er fra hendelser som skjedde for et år tilbake.

Når Ullebø nå ser seg selv utenifra et år seinere, blir hun veldig flau.

- Jeg synes det er litt flaut å se hvor «dramaqueen» jeg er. Det er litt vondt å se fordi jeg vet de følelsene var så ekte, sier hun og legger til:

- Det er også litt fint å se tilbake på. Jeg har vokst masse siden den gang, og jeg vet at det er noe alle går gjennom. Jeg ser på det og tenker: «Ååå, Kristine, det kommer til å gå bra med deg».

Ifølge Raw var hendelsen basert på en misforståelse.

- Det var en utrolig hyggelig kveld hvor det var noen misforståelser som ble til storm i vannglass. Vi er veldig glad i hverandre og ofte er det mye ukontrollerte følelser som kan skape mye drama, forteller han til Dagbladet.

- Mye «passion»

Til tross for både oppturer og nedturer, bor Ullebø og Raw fremdeles sammen.

- Jeg tror jeg aldri kommer til å være i et forhold der alt er bra, sier Ullebø.

- Vi er to veldig sterke personligheter, men samtidig så tror jeg kanskje det er det som driver oss litt også. Det er mye «passion» og veldig mye følelser, legger hun til.

Pariiiiiiiii

Et innlegg delt av Kristine Ullebø (@kristineullebo)

I forrige sesong fikk seerne følge 20-åringen gjennom russetida, og livet etter videregående skole der hun flyttet fra Førde til Oslo.

Alene startet hun et nytt liv i Oslo, hvor hun blant annet møtte kjæresten Fabian Raw som seerne blir enda bedre kjent med denne sesongen.

- Jeg har studert film/drama tidligere og gjør ferdig min bachelor i Creative Industries Management. Jeg er veldig i mitt element foran kamera og er komfortabel med det, uten at jeg har sett noe av programmet enda, forteller Raw til Dagbladet.

Bloggerne har sesongpremiere på TV 2 Livsstil mandag 18. september.