«Bloggerne»-profil Iselin Guttormsen:

«Bloggerne»-profil gjorde helomvending

32-åringen er snart ferdig utdannet sexolog.

ÅPENHET: Iselin Guttormsen blir av de andre bloggerne beskrevet som et friskt pust. Det er ikke helt uten grunn. Foto: Espen Solli / TV 2
ÅPENHET: Iselin Guttormsen blir av de andre bloggerne beskrevet som et friskt pust. Det er ikke helt uten grunn. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Premieren av den tolvte sesongen av det populære TV 2-programmet «Bloggerne» er rett rundt hjørnet, og denne gangen er det to ferske tilskudd i gruppen.

Blant dem er blogger og influenser Iselin Guttormsen (32), som skal få bryne seg på å være en av årets profiler i realityprogrammet.

32-åringen har flere ganger bemerket seg ved å dele svært ærlige bilder på Instagram-profilen sin i form av blant annet cellulitter, valker på magen og hengepupper.

Hun har heller aldri lagt skjul på sitt sterke engasjement i kampen mot kroppspress. På Instagram har hun i skrivende stund over 42 000 følgere som hun daglig deler innlegg med.

Vil bli tatt seriøst

Ved siden av å være influenser og blogger studerer Guttormsen for tiden til å bli sexolog. Under lanseringen av den nye sesongen av «Bloggerne» fortalte 32-åringen at hun er ferdig utdannet sexolog i mars.

- Da er jeg ferdig med det kapittelet som student. Det er et 14 måneders studie, og så kan du bygge på etter hvert, men i forhold til alt som skjer nå med både jobb og barn og hele pakka, så har jeg bare tatt det første året. Så da er man ferdig utdannet sexolog etter 14 måneder, men det er ingen beskyttet tittel, forteller Guttormsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer