Julianne «Pilotfrue» Nygård:

«Bloggerne»-profilen får burka-kritikk

- Det er jo helt på trynet og skulle selvfølgelig ikke skjedd.

DRO PÅ FERIE: I en episode av «Bloggerne» kunne man denne uka følge Julianne Nygård, best kjent som «Pilotfrue», og ektemannen Ulrik Nygård på ferie i Dubai. At førstnevnte ikledde seg en turban på stranda har vekket reaksjoner. Foto: Andreas Fadum
DRO PÅ FERIE: I en episode av «Bloggerne» kunne man denne uka følge Julianne Nygård, best kjent som «Pilotfrue», og ektemannen Ulrik Nygård på ferie i Dubai. At førstnevnte ikledde seg en turban på stranda har vekket reaksjoner. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Bloggerne» er i gang med sin ellevte sesong, og denne uka kunne seerne følge toppbloggeren Julianne Nygård (28), best kjent som «Pilotfrue», og ektemannen Ulrik Nygård (38) på ferie i Dubai, sammen med sin ett år gamle sønn, Severin.

I episoden kunne man blant annet se at «Pilotfrue» hadde ikledd seg en turban under et besøk på stranda, som hun i episoden feilaktig omtalte som «en burka».

Det har fått mange til å heve øyenbrynene.

I et innlegg på sin blogg, legger hun seg flat for kritikken, men til Dagbladet forteller Nygård at det heller ikke bare er ordbruken hun har fått reaksjoner på.

- Beklager

«Hei dere. Jeg skriver dette innlegget for å beklage min uttalelse i «Bloggerne» om turbanen jeg hadde på hodet i Dubai som jeg av en eller annen grunn kalte for «burka» i programmet. Jeg vet hva en turban er og jeg vet at hodeplagget mitt ikke er en burka. Jeg sa bare feil og det beklager jeg virkelig», åpner Nygård sitt blogginnlegg med.

I blogginnlegget tar hun også sine lesere med gjennom en forklaring på ulike hode- og heldekkende plagg som brukes i ulike deler av verden. Det begrunner hun med at kanskje ikke alle andre heller «har stålkontroll på hva en burka er».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer