Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand:

«Bloggerne»-profilens dramatiske fødsel: - Redd for at det skal skje igjen

Treningsbloggeren venter sitt tredje barn, men frykter for at de samme komplikasjonene skal gjenta seg.

MISTET TO LITER BLOD: Toppbloggeren Jørgine Massa Vasstrand forteller åpenhjertig om den traumatiske hendelsen som utspant seg like etter fødselen av sønnen Sokrates. Foto: TV 2
MISTET TO LITER BLOD: Toppbloggeren Jørgine Massa Vasstrand forteller åpenhjertig om den traumatiske hendelsen som utspant seg like etter fødselen av sønnen Sokrates. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Treningsbloggeren Jørgine Massa Vasstrand (27), best kjent under navnet «Funkygine» er for tiden aktuell i TV 2-serien «Bloggerne», og med den nylig utgitte boken «Sterk utenpå, sterk inni».

I tv-serien gir hun seerne et innblikk i livet som toppblogger, nygift, og tobarnsmor til sønnen Sokrates og dattera Filippa.

I fjor sommer giftet hun seg med fotballspilleren Morten Sundli (28), og i januar kunne paret avsløre at et nytt tilskudd til familien er på vei.

Til TV 2 bekreftet de den gledelige nyheten og la ikke skjul på at de gledet seg over babynyheten.

- Det er veldig stas. Morten har ønsket seg et barn aller mest i hele verden. Det var såvidt jeg fikk gjennomslag på at vi skulle gifte oss først, fortalte hun til kanalen.

- Enorme mengder med blod

Men selv om gleden over å få et barn til er stor, er redselen for at det skal oppstå komplikasjoner fortsatt til stede for 27-åringen.

Til Dagbladet forteller Vasstrand åpenhjertig om at hun tenker og bekymrer seg mye over fødselen nå som hun er gravid igjen.

Treningsbloggeren opplevde nemlig noe svært traumatisk kort tid etter fødselen av sønnen Sokrates, og hun er nå redd for at det samme skal skje igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer