«Blondinbella» om angsten: - Kunne ikke ta telefonen eller åpne posten

Den svenske bloggeren Isabella Löwengrip sov med stekepanner i perioder. 

- PARANOID: Den svenske bloggeren Isabella Löwengrip åpner seg om angsten i et nytt blogginnlegg. Hun sov til tider med en stekespade i senga, og kunne ikke åpne posten eller ta telefonen. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
- PARANOID: Den svenske bloggeren Isabella Löwengrip åpner seg om angsten i et nytt blogginnlegg. Hun sov til tider med en stekespade i senga, og kunne ikke åpne posten eller ta telefonen. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den svenske bloggeren Isabella Löwengrip (25), bedre kjent som «Blondinbella», har gjort stor karriere i Sverige med bloggen sin.

Foruten å skrive om dagligdagse ting som mote og skjønnhet, er 25-åringen kjent for å skrive om alvorlige temaer som hets og mobbing.

I sitt nyeste innlegg på bloggen serverer 25-åringen leserne sine en sterk historie, om hvordan panikkangsten preger henne i hverdagen. Bloggeren skylder på menn som har «stalket» henne.

Åpner opp

Bloggeren åpner innlegget med å fortelle at flere av hennes lesere har spurt om hun ikke snart kunne fortelle om hvordan det er å leve med panikkangst.

Ifølge Norsk Helseinformatikk er panikkangst en tilstand hvor en plutselig får uventede anfall av frykt og ubehag. Antall anfall varierer individuelt.

Löwengrip skriver at hun har slitt med panikkangst helt siden hun var liten, men at det ble verst etter flere hendelser der menn «stalket henne».

Hun beskriver det selv som at menn troppet opp utenfor døra hennes, skrev dødstrussler og sendt henne titalls andre ubehagelige mailer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer