Isabella Löwengrip:

Blondinbella om «fallet fra toppen»

- Jeg vil bli en av verdens mektigste kvinner.

STOR: 29 år gamle Isabella Löwengrip, også kjent som «Blondinbella», lever av å dele åpent om både business og privatliv, og stjeler stadig spalteplass i mediene i Sverige så vel som her til lands. Reporter: Henriette Eilertsen. Klipp: Madeleine Liereng. Video: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hun er en av Sveriges største influensere, og har vært i offentligheten lengre enn de fleste andre på sin egen alder. 29 år gamle Isabella Löwengrip, også kjent som «Blondinbella», lever av å dele åpent om både business og privatliv, og stjeler stadig spalteplass i mediene i Sverige så vel som her til lands.

Da Dagbladet møtte Löwengrip i forbindelse med lanseringen av Löwengrip Beauty på Illums Bolighus i Oslo forrige uke, var hun begeistret over å få møte sine norske fans.

- Det var så fint å få treffe dem, for mange av dem vet at man går gjennom en vanskelig tid, sier hun til Dagbladet.

Støttes

Den siste tida har 29-åringen fått enorm oppmerksomhet i pressen etter at det ble kjent at hun sliter økonomisk. I tillegg har hun tatt flere avgjørende valg, som å si opp personale og lagt verdensplanene og flytteplanene til New York på is - og vært åpen om at hun frykter konkurs.

- At fansen kommer fram og gir meg en klem, noen har til og med kjørt i timevis, det er rørende, innrømmer hun, og fortsetter:

- De støttes kanskje mye av meg, men jeg støttes først og fremst av dem. Når man får oppleve dem på nært hold betyr det veldig mye. Det betyr mye å få høre at «Isabella, du er vårt forbilde, du er sterk når livet går opp og ned, og du er der. Du viser at du kjemper». Jeg tror at entreprenører, og kvinner mest av alt, trenger forbilder som våger å vise at man må kjempe for at andre skal tørre å kjempe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer