Isabella Löwengrip Spångberg:

«Blondinbella» skiller seg

Etter nesten fire år som ektepar tok kjærligheten slutt.

SKILLES: Isabella Löwengrip startet bloggen sin i 2005, og har siden blitt en av Sveriges mest profilerte bloggere. Foto: Espen Røst / Dagbladet
SKILLES: Isabella Löwengrip startet bloggen sin i 2005, og har siden blitt en av Sveriges mest profilerte bloggere. Foto: Espen Røst / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den svenske bloggeren Isabella Löwengrip, bedre kjent som «Blondinbella», og ektemannen Odd Spångberg går hver til sitt.

Dette bekrefter 26-åringen, som har sønnen Gillis og datteren Sally med Spångberg, selv på sosiale medier torsdag.

- Odd og jeg vil gjerne komme med en felles annonsering. Etter å ha tenkt oss godt om, har vi kommet frem til den konklusjon at vi skal skilles. Vi går gjennom en vanskelig tid og ber derfor om deres forståelse og respekt. Vi kommer ikke til å kommentere denne saken ytterligere, skriver hun på Instagram.

Blondinbella har gjort stor karriere i Sverige med bloggen og tjener mellom 500.000 og 600.000 kroner i måneden på den.

Foruten å skrive om dagligdagse ting som mote og skjønnhet, er 26-åringen kjent for å skrive om alvorlige temaer som hets og mobbing. I fjor sommer åpnet hun seg også om sin egen angst.

Ifølge expressen.se har det lenge vært spekulert i om det var problemer i ekteskapet mellom henne og Spångberg.

Tidligere har Löwengrip nemlig skrevet at hun og mannen gikk gjennom en krise. Duoen dro til Thailand sammen for å prøve å ordne opp i problemene.

«Jeg trenger å være for meg selv. Lande i livet. Med alt som skjer akkurat nå. Og forhåpentligvis kommer jeg hjem litt gladere i morgen. Ikke sterkere for den saks skyld, for det klarer jeg ikke nå. Dette er min livs tøffeste periode,» skrev hun blant annet før turen, ifølge avisa.

Da paret, som giftet seg i august 2013, også sluttet å følge hverandre på Instagram ble ryktene ytterligere forsterket.

«Vi går gjennom en tøff periode akkurat nå, og vi kommer til å fortelle dere hvordan ting ligger an ved en senere anledning,» skrev hun da på bloggen sin.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer