Marna Haugen:

Blottet trusa på «Bridget Jones»-premiere

Marna Haugen avslører hvorfor hun elsker bestemor-truser.

LITE BLYG: Marna Haugen er ikke av den sjenerte typen. Hun kom i et flott antrekk til premieren, men hadde ikke noe problem med å vise hva som skjulte seg under skjørtet. Foto: Andreas Fadum 
LITE BLYG: Marna Haugen er ikke av den sjenerte typen. Hun kom i et flott antrekk til premieren, men hadde ikke noe problem med å vise hva som skjulte seg under skjørtet. Foto: Andreas Fadum  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld var det duket for førpremieren av komedien «Bridget Jones Baby» på Vika kino i Oslo.

En rekke kjente fjes dukket opp på den røde løperen hvor gjestene fikk servert fingermat og et glass vin før filmen startet.

Her overrasket den frittalende bloggeren Marna Haugen (34), også kjent som «Komikerfrue», med å vise frem trusa til fotografene.

- En fin ice-breaker

Under skjørtet avslørte hun et par hvite bestemor-truser - akkurat som Bridget Jones selv er kjent for å ha på seg i den populære filmen.

- Jeg bruker dem ofte og viser dem gjerne frem til folk. Jeg har funnet ut at det er en fin ice-breaker. Ting blir ikke så fintfølende etterpå, sier hun til Seoghør.no og la til:

- Jeg synes de er fine fordi de holder ting på plass og man ser slank ut, har jeg hørt.

Marna, som er gift og har to barn med komiker Ørjan Burø (41), hadde «Bridget Jones»-maraton i helgen som oppladning til førpremieren.

- Jeg håper hun gjør mange dumme mamma-ting sånn at vi le av det å føle oss litt smarte, sier 34-åringen som gledet seg veldig til filmkveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer