Marna Haugen:

Blottet trusa på «Bridget Jones»-premiere

Marna Haugen avslører hvorfor hun elsker bestemor-truser.

LITE BLYG: Marna Haugen er ikke av den sjenerte typen. Hun kom i et flott antrekk til premieren, men hadde ikke noe problem med å vise hva som skjulte seg under skjørtet. Foto: Andreas Fadum 
LITE BLYG: Marna Haugen er ikke av den sjenerte typen. Hun kom i et flott antrekk til premieren, men hadde ikke noe problem med å vise hva som skjulte seg under skjørtet. Foto: Andreas Fadum  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld var det duket for førpremieren av komedien «Bridget Jones Baby» på Vika kino i Oslo.

En rekke kjente fjes dukket opp på den røde løperen hvor gjestene fikk servert fingermat og et glass vin før filmen startet.

Her overrasket den frittalende bloggeren Marna Haugen (34), også kjent som «Komikerfrue», med å vise frem trusa til fotografene.

- En fin ice-breaker

Under skjørtet avslørte hun et par hvite bestemor-truser - akkurat som Bridget Jones selv er kjent for å ha på seg i den populære filmen.

- Jeg bruker dem ofte og viser dem gjerne frem til folk. Jeg har funnet ut at det er en fin ice-breaker. Ting blir ikke så fintfølende etterpå, sier hun til Seoghør.no og la til:

- Jeg synes de er fine fordi de holder ting på plass og man ser slank ut, har jeg hørt.

Marna, som er gift og har to barn med komiker Ørjan Burø (41), hadde «Bridget Jones»-maraton i helgen som oppladning til førpremieren.

- Jeg håper hun gjør mange dumme mamma-ting sånn at vi le av det å føle oss litt smarte, sier 34-åringen som gledet seg veldig til filmkveld.

- Jeg er helt sikker på at Bridget blir en kjempeflink mamma.

BLOTTET RUMPA: Marion Ravn, Marna Haugen og Sophie Elise Isachsen gledet seg alle til en hyggelig kinokveld. Marna kopierte for anledningen stilen til Bridget Jones med den kjente bestemor-trusen. Foto: Andreas Fadum 
BLOTTET RUMPA: Marion Ravn, Marna Haugen og Sophie Elise Isachsen gledet seg alle til en hyggelig kinokveld. Marna kopierte for anledningen stilen til Bridget Jones med den kjente bestemor-trusen. Foto: Andreas Fadum  Vis mer

Fan av «Bridget Jones»

Marion Ravn (32), som for tiden er travelt opptatt som dommer i TV 2-programmet «The Stream», kom med venninnene Desiree Haustein og Kaja Sollyst.

- Jeg er superfan. Jeg har sett alle filmene og lest bøkene. Jeg digger Bridget Jones og gleder meg til venninnekveld på kino.

I den nyeste filmen blir Bridget som kjent mamma og Marions venninne Desiree jobber selv på fødeavdelingen på et sykehus.

- Babyprat er ikke så populært i kveld. Jeg tror de to andre ville blitt vettskremt av det, sier hun og ler til Seoghør.no.

Denne saken ble først publisert på Seher.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer