Blue Ivy, Beyoncé og Jay Z

Blue Ivy (6) kjøpte kunst for flere tusen dollar

Kjendisdattera gjør som foreldrene sine.

BLADDE OPP: Seks år gamle Blue Ivy Carter, her fotografert mellom de verdenskjente foreldrene sine, slo på stortromma på en auksjon denne helga. Hun brukte hele 10 000 dollar, nærmere 77 000 kroner, på en skulptur. Hun var også nære å bruke 19 000 dollar på et maleri. Foto: NTB scanpix
BLADDE OPP: Seks år gamle Blue Ivy Carter, her fotografert mellom de verdenskjente foreldrene sine, slo på stortromma på en auksjon denne helga. Hun brukte hele 10 000 dollar, nærmere 77 000 kroner, på en skulptur. Hun var også nære å bruke 19 000 dollar på et maleri. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Barn av verdens rikeste og mest berømte mennesker er ikke helt som alle andre. Mens «vanlige» seksåringer kanskje ville brukt en søndag på lekeplassen, var Beyoncé (36) og Jay Zs (48) datter Blue Ivy deltakende på kunstauksjon.

Den unge hip hop-arvingen har tidligere skapt overskrifter verden over, blant annet for sin rådyre stil. Nok en gang vekker familiens pengebruk oppsikt.

Under en kunstauksjon denne helga, var det imidlertid ikke de berømte foreldrene som brukte store penger. Seksåringen bydde ifølge Vanity Fair flere titalls tusen dollar på flere verk, og endte opp med å bruke hele 77 000 kroner på en skulptur.

Svindyr

Det var under den andre årlige Wearable-kunstgallaen at paret og dattera var til stede. Gallaen arrangeres av Tina Knowles Lawson, som er moren til Beyoncé og bestemoren til Blue Ivy. Dette var ikke den eneste familietilknytningen til arrangementet.

Det var nemlig Gloria Carter, Jay Zs mor, som ble hedret for sitt filantropiske arbeid under arrangementet. Solange Knowles, Beyoncés søster, var også til stede.

Selv med så mange verdensstjerner i rommet, var det den yngste som klarte å stjele all presseoppmerksomheten. Blant annet ved å matche sin egen mor, i en gylden kjole. Det var likevel pengebruken flere amerikanske medier har bitt seg merke i.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer