Jacob Elordi:

Bodde i bilen

«Euphoria»-stjerna holdt på å gi opp skuespillerdrømmen.

SLET: Økonomien til den populære skuespilleren var dårlig på tross av suksessen. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB.
SLET: Økonomien til den populære skuespilleren var dårlig på tross av suksessen. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB. Vis mer
Publisert

«Euphoria»-stjerna Jacob Elordi (25) var bare 19 år gammel da han pakket kofferten og flyttet fra hjemlandet Australia til Los Angeles for å satse på en skuespillerkarriere.

I et intervju med magasinet GQ, kan den populære skuespilleren nå avsløre at han nesten måtte gi seg som skuespiller og flytte tilbake til foreldrene i Australia.

KRITISKE: Det var én ting seerne ikke var like imponert over etter å ha sett første episode av «Euphoria» sesong to. Vis mer

Det tok ikke lang tid før Elordi sikret seg sin første store filmrolle. I 2018 spilte han Noah Flynn i Netflix-filmen «The Kissing Booth», og ble en stjerne over natta.

Under åtte tusen kroner på konto

Men etter Netflix-suksessen gikk skuespilleren inn i en tung periode. Etter at han kom tilbake fra Sør-Afrika, hvor filmen ble spilt inn, sov han på sofaen til en kompis - fordi han ikke hadde nok penger til å leie sitt eget sted.

- Jeg fikk ingen filmroller. Jeg tror jeg hadde mellom fire og åtte tusen kroner igjen på kontoen min. «Euphoria» var min siste mulighet før jeg måtte gi opp, og flytte hjem for å tjene penger.

Men da Elordi prøvespilte for rollen som Nate Jacobs i den populære HBO-serien, ble produsentene overbevist.

MER INTENS: Fansen ventet i hele to år på å følge fortsettelsen i den kritikerroste HBO-serien «Euphoria». Video: Kine Falch / HBO Vis mer

Han endte med å bli den første skuespilleren til å kapre en rolle i ungdomsserien. Problemene stoppet imidlertid ikke helt der.

Hans økonomiske situasjon var så dårlig at han måtte bo i bilen sin da arbeidet med serien begynte.

Etter hvert fikk han hjelp fra uventet hold.

Under innspillingen av piloten oppdaget en av produsentene at skuespilleren oppholdt seg mye i traileren på settet. I tillegg befant Elordi seg mye i bilen sin som sto parkert rett ved, som var full av hans personlige eiendeler.

- Bilen var full av flytteesker og ting, forteller han i intervjuet

Produsenten, som la merke til Elordis bosituasjon, skaffet ham et hotellrom han kunne bo på. Noe som fikk stjerna til å føle seg veldig heldig.

USENSURERT: Serien «Euphoria» hylles for å skille seg ut på flere områder. Vis mer

Ikke alene

Elordi er ikke den eneste «Euphoria»-stjerna som har åpnet seg opp om økonomiske problemer.

Sydney Sweeney (24), som spiller den populære figuren Cassie, har tidligere uttalt i et intervju med The Hollywood Reporter, at økonomien hennes ikke vil tåle familielivet.

- Jeg er bekymret for at hvis jeg ikke jobber, så er det ikke nok penger og støtte til barna jeg vil ha.

PREMIERE: HBO har rullet ut sin nye ungdomsserie «Euphoria», og allerede i den første episoden blir seeren vitne til drøye scener. Vis mer

Sweeney sier hun hele tiden har hatt lyst til å bli mor i ung alder, men at en graviditet og en liten baby kan resultere i mange måneder borte fra skuespillerjobben, noe 24-åringen mener hun ikke har råd til.

- Jeg har ingen som støtter meg, jeg har ingen jeg kan henvende meg til for å betale regningene mine, eller ringe etter hjelp. De betaler ikke skuespillere som de pleide.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer