STJERNENES BOSTED: Steven van Zandt, Justin Bieber, Lana Del Rey, Pink - alle har de bodd på Petter Stordalens designhotell «The Thief». Foto: Gullik Media/Stella Pictures
STJERNENES BOSTED: Steven van Zandt, Justin Bieber, Lana Del Rey, Pink - alle har de bodd på Petter Stordalens designhotell «The Thief». Foto: Gullik Media/Stella PicturesVis mer

Bodde på Stordalen-hotell i to måneder

Hotellkongen Petter Stordalen får hemmelige stjernebesøk titt og ofte.

(Dagbladet): Petter Stordalens designhotell «The Thief» har hatt besøk av flere store stjerner den korte tida det har vært åpent.

Hotellet på Tjuvholmen i Oslo åpnet i januar, men har allerede blitt et sagnomsust tilholdssted for internasjonale stjerner.

Designhotellet fikk terningkast 4 i Dagbladets hotelltest.

Favoritthotell Da Steven van Zandt, også kalt Little Steven, var i Norge for å spille inn den populære serien «Lillyhammer» tidligere i år, bodde han på hotellet.

Og det var ikke bare for én natt gitaristen tok inn på Petter Stordalens hotell - ifølge Dagbladets kilder hadde Little Steven sitt faste tilholdssted der i hele to måneder.

FAVORITTHOTELLET: Little Steven bodde på The Thief i hele tre måneder under innspillingen av Lillyhammer tidligere i år. Da rakk han også å møte nærings- og handelsminister Trond Giske. Foto: Marius Gulliksrud/Gullik Media
FAVORITTHOTELLET: Little Steven bodde på The Thief i hele tre måneder under innspillingen av Lillyhammer tidligere i år. Da rakk han også å møte nærings- og handelsminister Trond Giske. Foto: Marius Gulliksrud/Gullik Media Vis mer

I dag kommer han tilbake til Norge, og skal bo på favoritthotellet denne gangen også.

Da Little Steven var i Norge for å spille konsert med Bruce Springsteen og hans E street band i slutten april, tok han seg også tid til å møte Norges nærings- og handelsminister Trond Giske på hotellet.

Stjernespekket Men det er ikke bare Norgesvennen Little Steven som har sovet i Stordalens senger. Også stjerner som Jared Leto, Justin Bieber, Lana Del Rey, Pink og Helena Christensen har bodd der mens de har vært i Norge.

Da Justin Bieber var i Norge tidligere i år var det mye spekulering i hvor han bodde under oppholdet, til tross for at politiet på forhånd bekreftet at han skulle bo på Holmenkollen Park Hotel Rica for å unngå kaos.

Tenåringsidolet viste seg imidlertid aldri for hverken presse eller fans utenom konsertene han holdt, men VG skrev i ettertid at Bieber bodde i en av suitene på «The Thief».

Bieber-hotellet Biebers crew fikk krass kritikk av det norske politiet i etterkant av besøket. Da det oppstod kaos utenfor hotellet i forbindelse med besøket valgte politiet å anmelde Biebers sjåfører på grunn av farlig kjøring. De kritiserte også hemmelighetskremmeriet rundt tenåringsidolets Norgestur.

ØNSKER FIFFEN VELKOMMEN: Petter Stordalen har huset flere internasjonale stjerner på sine hoteller. Foto: Stella Pictures
ØNSKER FIFFEN VELKOMMEN: Petter Stordalen har huset flere internasjonale stjerner på sine hoteller. Foto: Stella Pictures Vis mer

Petter Stordalen selv mente likevel at politiet håndterte situasjonen godt.

- Jeg må berømme arrangørene og politiet for måten de har håndtert dette på. I motsetning til sist gang, forløp besøket hans denne gangen så bra det kunne, sa han til Dagbladet da.

Da Bieber besøkte Oslo i 2012, bladde hotellkongen ifølge Dagens Næringsliv opp 750 000 kroner for besøket, og for at Bieber og hans menn skulle bo på Stordalens hoteller.